+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.

Financieel backoffice medewerker Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Work-on

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Work-on

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.500 p/m
  • 13e maand

Vacature in het kort

Als financieel backoffice medewerker in het hart van een organisatie, draag je bij aan het financiële overzicht met directe impact op het management. Je beheert de crediteuren en debiteurenadministratie en levert essentiële input voor strategische beslissingen. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Vacaturebeschrijving:

Als financieel backoffice medewerker zorg jij voor overzicht voor én achter de schermen. Jij bemoeit je graag met het up-to-date houden van de crediteuren en de debiteurenadministratie en het bijhouden van alle andere aspecten binnen de financiële administratie. De input die je aanlevert vormt een belangrijke informatiebron binnen meerdere lagen van de organisatie. 

zowel op zelfstandig als op teamniveau word je dagelijks uitgedaagdde rapportages die je aanlevert bieden het MT inzicht in hoe de zaken gaanhybride werken en een salaris tot €4500.- bruto als vormen van waardering

De organisatie waar je komt te zitten, die groeit. En jij? Jij bent op een punt dat je naast het beheren van de financiële administratie toe bent aan meer. Veel verantwoordelijkheid is leuk, maar voor jou geen rol die in beton gegoten zit. Liever kies je voor een functie waarin je nog nieuwe dingen mag leren, procesoptimalisaties mag opzetten en doorpakken. Eentje waar rek in zit qua arbeidsvoorwaarden bovendien. Zo profiteren jullie straks van elkaar. Precies zoals het bedoeld is.


Waar kom jij te werken?

Hartje Den Bosch. En wel bij dé adviseur op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en private insurance. Men groeit zo hard dat ook andere verzekeraars overgenomen worden. Vele klanten, nationaal en internationaal, weten hun weg naar deze fanatieke organisatie te vinden. Je eigen werkplek, die vind je zowel op kantoor als bij jezelf thuis.

In totaal krijg je er zo'n 450 nieuwe collega's gratis bij. Dat dit veel is, kan ik niet ontkennen. Dat het onpersoonlijk is, ontken ik wel. Waarom? In deze branche heeft iedereen elkaar nodig en meerdere collega's gaan ook buiten werktijd goed en regelmatig met elkaar om. Enkele woorden die de huidige werksfeer typeren: open, ambitieus en no-nonsense. Met hard werken en de schouders eronder creëert men met succes een 'samen is niet alleen' gevoel. Inclusief het bieden van ruimte voor persoonlijke groei. Een setting waar jij goed tussen past?


Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je gaat het verschil maken door: 

de volledige interne boekhouding voor je rekening te nemende grootboekrekeningen te beherenbelangrijke financiële rapportages bij te houden om tot heldere analyses te komen de crediteurenadministratie zelfstandig up-to-date te houden. Inclusief betalingsverwerking en afstemmingHerken jij jezelf hierin?
hbo werk- en denkniveau36 tot 40 uur per week beschikbaargenoeg ervaring om zelfstandig de crediteurenbeheer en boekhouding bij te houden analytisch, sociaal, secuurje werpt geregeld een kritische blik op zaken en zorgt daarmee voor een frisse wind in de organisatieWat krijg je ervoor terug?
€3000.- tot €4500.- bruto van salaris bij fulltime (o.b.v. kennis en ervaring) een halve 13e maandhybride werken en een thuiswerk- en internetvergoedingextra aandacht voor je vitaliteituitzicht op een vaste aanstelling25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband

En nu? Nu solliciteren natuurlijk! Doe dit via de button of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Twijfel je nog over functie? Dan mag je altijd contact met me opnemen door te bellen naar 013 - 580 27 20.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in