+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.

Medior Toezichthouders Milieu Industrieel / agrarisch 36u/w Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DC Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

De Omgevingsdienst Brabant Noord zoekt een Medior Toezichthouder Milieu Industrieel/Agrarisch om bij te dragen aan een veilige en gezonde leefomgeving. In deze rol houd je toezicht op en handhaaf je voornamelijk bij agrarische of industriële bedrijven. Je werkt in een omgeving waar de Omgevingswet centraal staat. Jouw flexibiliteit en vermogen om zelfstandig te werken zijn hierbij essentieel. Ontdek de uitdagingen van deze functie en solliciteer nu! Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Standplaats: 'S-HERTOGENBOSCH
Duur: 03-06-2024 - 31-12-2024
Optie tot verlenging: Ja
Reageren voor: 17-05-2024

De Omgevingsdienst Brabant Noord

De Omgevingsdienst Brabant Noord is uitvoeringsexpert als het gaat om vergunningverlening, toezicht en handhaving in de fysieke leefomgeving. Daarnaast adviseren collega’s het openbaar bestuur en dragen zo bij aan een veilige en gezonde leefomgeving in Brabant Noord.

Medior Toezichthouders Milieu Industrieel / Agrarisch

De Omgevingsdienst Brabant Noord is op zoek naar een Medior Toezichthouders Milieu Industrieel / Agrarisch.

Wat ga je bij ons doen?

Je houdt je bezig met het toezichtproces en je verricht handhavingswerkzaamheden, hoofdzakelijk op het gebied van agrarische of industriële bedrijven in de “lichtere” categorie. Daarnaast wordt je ingezet op het afhandelen van meldingen en klachten op het gebied van milieu. De Omgevingswet is sterk in ontwikkeling en kent een grote dynamiek. Dit vraagt een flexibele inzet ten aanzien van de werkzaamheden binnen het team. Daarnaast stel je zelfstandig rapportages op. Aangezien het hier om een inhuuropdracht gaat verwachten we dat deze van zodanig niveau zijn dat er vanuit de ODBN geen begeleiding nodig is. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de randvoorwaarden goed zijn.

Kandidaatomschrijving

Je hebt actuele kennis van de wet- en regelgeving (Omgevingswet, Besluit activiteiten leefomgeving, bruidschat e.d.). Omdat je als toezichthouder fungeert beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden. Uiteraard mogen ook onze kerncompetenties niet ontbreken: kwaliteitsgerichtheid, klantgerichtheid en samenwerken. Het integrale toezicht wordt steeds belangrijker en vandaar dat je in staat bent om innoverend, analytisch en planmatig te werken binnen een team. Je hebt gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen en vanzelfsprekend is je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid uitstekend. De kandidaat heeft ervaring met het werken overeenkomstig kengetallen.

Functie-eisen:
Opleiding
- De kandidaat beschikt over Hbo-werk en denkniveau. Dit blijkt uit het CV.
Werkervaring
- De kandidaat heeft minimaal 1 jaar werkervaring (opgedaan in de afgelopen 3 jaar) met het controleren van agrarische en/of industriële bedrijven in de lichtere categorie. Dit blijkt uit het CV.
Kennis wetgeving
- De kandidaat heeft actuele kennis van de Omgevingswet, het Besluit activiteiten leefomgeving en de Bruidschat. Daarnaast is de kandidaat op de hoogte van relevante pseudowetgeving zoals eisen voortvloeiend uit de PGS. Dit blijkt uit het CV.

Wensen:
Werkervaring
- De kandidaat heeft minimaal 1 jaar werkervaring met het controleren van agrarische en/of industriële bedrijven in de lichtere categorie. Dit blijkt uit het CV.
Werkervaring agrarisch
- De kandidaat heeft ervaring met (lichte) agrarische bedrijven. Dit blijkt uit het CV.
Werkervaring industrie
- De kandidaat heeft ervaring met (lichte) industriële bedrijven zoals horeca. Dit blijkt uit het CV.
Werkervaring Omgevingsdienst
- De kandidaat heeft werkervaring op het gebied van milieutoezicht bij een omgevingsdienst. Dit blijkt uit het CV.
Interview
- Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.
In de gesprekken worden de eisen en gunningscriteria getoetst en kijken we naar de volgende competenties:
Kwaliteitsgerichtheid, klantgerichtheid, samenwerken en gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen. Solliciteer nu!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in