+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Administratief medewerker volmacht bijbaan Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Work-on

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Work-on

Gevraagd

  • 16 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Bijbaan
  • 14 p/u
  • 13e maand

Vacature in het kort

Bij ons kun je werken aan je administratieve vaardigheden en tegelijkertijd genoeg tijd overhouden voor leuke dingen. Je krijgt een goed salaris en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken. Het bedrijf is een belangrijke speler in de verzekeringswereld en groeit snel. Er is ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Vacaturebeschrijving:

Fair enough, als student staat je opleiding op de eerste plaats. Al neemt dit natuurlijk niet weg dat je ook graag tijd en geld over hebt om leuke dingen te kunnen doen. Naar de film, een avondje uit of sparen voor een verre reis. You name it. Wat als ik je zeg dat dit allemaal valt te combineren door te kiezen voor een bijbaan als administratief medewerker bij deze breed georiënteerde adviesorganisatie. Dat is elke werkdag bouwen aan je administratieve skills, flexibel werken en een lekker salaris vanaf €14.- bruto voor ieder uur dat je werkt.

De situatie is als volgt: Deze opdrachtgever biedt vele partijen verschillende soorten verzekeringen aan. Zo ook op het gebied van volmachten. Voor iedere verzekering gelden weer andere premies. Het is belangrijk dat alle aanvragen en/of wijzigingen correct en volledig administratief worden verwerkt. Dat is precies waar jij, samen met je team, om de hoek komt kijken. Inzoomend op jouw concrete werkzaamheden, komen hier o.a. het inboeken van volmacht polissen binnen de huidige administratieve systemen en het boeken van premies en provisies rondom nieuwe en mutatiepolissen in terug.


Waar kom jij te werken?

In hartje Den Bosch. Om precies te zijn bij dé adviseur op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en private insurance. Men groeit zo hard dat ook andere verzekeraars overgenomen worden. Vele klanten weten hun weg naar deze opdrachtgever te vinden. Je eigen werkplek, die wissel je af tussen een plek op kantoor en een lekkere thuiswerkplek. In totaal krijg je er zo'n 450 nieuwe collega's gratis bij. Dat dit veel is, kan ik niet ontkennen. Dat het onpersoonlijk is, ontken ik wel. Waarom? In deze branche heeft iedereen elkaar nodig en meerdere collega's gaan ook buiten werktijd goed en regelmatig met elkaar om. Enkele woorden die de huidige werksfeer typeren: open en no-nonsense. Met hard werken en de schouders eronder creëert men met succes een 'samen is niet alleen' gevoel. Inclusief het bieden van ruimte voor persoonlijke groei. Een setting waar jij goed tussen past?


Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Op je werkdagen ga je druk zijn met: 

het up-to-date houden van de administratieve gegevens rondom aangevraagde volmachten  het inboeken van polissen binnen de huidige administratieve systemen  het monitoren van de voortgang rondom mutaties en aanvragenhet boeken van premies en provisies rondom nieuwe en gewijzigde aanvragenhet waar nodig verlengen van diverse volmacht polissenHerken jij jezelf hierin?
mbo-4 werk- en denkniveau 16 uur per week beschikbaarinteresse in volmachten en polisbeheergestructureerd, proactief en ambitieuseen uitstekende beheersing van de Nederlandse taalWat krijg je ervoor terug?
een salaris van €14.- bruto voor ieder uur dat je werkttot 50% vanuit huis werken een halve 13e maand en 8,33% vakantiegeldinspraak op je eigen urengezonde werk-privébalans een thuiswerk- en internetvergoeding25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband

En? Helemaal iets voor jou? Solliciteer direct via de sollicitatieknop of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Meer informatie, daarvoor mag je bellen naar 013-5802720.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in