+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Projectondersteuner dijkverbetering Doeveren 16u/w Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DC Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Wij zoeken een projectondersteuner voor een belangrijk dijkverbeteringsproject. Je werkt in een team dat zorgt voor veiligheid en duurzaam waterbeheer. Als spin in het web help je processen soepel te laten verlopen. Je bent het eerste aanspreekpunt en zorgt voor goede communicatie. Je organiseert overleggen, houdt dossiers bij en ondersteunt bij projectcommunicatie. Je krijgt een rol in een leuk team, een telefoon en laptop. Dit is jouw kans om bij te dragen aan een betere toekomst. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Standplaats: 'S-HERTOGENBOSCH
Duur: 01-07-2024 - 31-12-2024
Optie tot verlenging: Ja
Reageren voor: 31-05-2024

Globale inhoud van de opdracht

De opdracht omvat het vervullen van de rol van projectondersteuner gedurende gemiddeld 16 uur/week bij het projectteam van het waterschap Aa en Maas dat werkt aan het HWBP project 'Dijkverbetering Doeveren'.

Waterschap Aa en Maas

Wij werken 24 uur per dag met water. Dat doen we voor ruim 744.000 inwoners en bedrijven in Oost-Brabant. Hoogste prioriteit is veiligheid, gezondheid en welzijn. Bovendien staan wij voor innovatief en duurzaam waterbeheer. Dit doen wij voor nu en later zodat ook onze kinderen en kleinkinderen hier de vruchten van kunnen plukken.

Voorwaarden

Op de opdracht is Nederlands recht van toepassing, evenals de Algemene Waterschapsinkoopvoorwaarden voor het verstrekken van opdrachten tot het verrichten van diensten 2018 (AWVODI-2018). Met de Opdrachtnemer wordt een overeenkomst van opdracht gesloten conform het bij deze aankondiging gevoegde model. De kandidaat dient een geheimhoudings- en integriteitsverklaring te ondertekenen conform het bij deze aankondiging gevoegde model. Omdat de betreffende projectondersteuner gedurende deze opdracht omgang met persoonsgegevens heeft dient een verwerkersovereenkomst ondertekend te worden conform het bij deze aankondiging gevoegde model.

Wijze van beoordelen inschrijvingen

Het waterschap beoordeelt de inschrijvingen als volgt:



• De procesleider van het waterschap controleert de inschrijvingen op volledigheid. Indien Inschrijver één of meerdere (gevraagde) documenten niet heeft ingestuurd of op één of meerdere documenten gevraagde informatie ontbreekt, dan kan het waterschap Inschrijver uitsluiten van verdere deelname aan de aanbestedingsprocedure.

• De procesleider van het waterschap controleert of Inschrijver de eisen en bepalingen, die zijn omschreven in deze nadere uitvraag en de overige aanbestedingsdocumenten, gelezen en begrepen heeft. Indien Inschrijver inschrijft gaat het waterschap ervan uit dat u akkoord gaat met deze eisen en bepalingen.

• Daarna verspreidt de procesleider van het waterschap de kwalitatieve stukken aan het beoordelingsteam. De inschrijvingen worden als eerste individueel beoordeeld. De resultaten worden gebundeld door de procesleider. Daarna belegt de procesleider een consensusmeeting en zit deze voor om te komen tot een gezamenlijk kwalitatief oordeel. Als het kwalitatieve oordeel is gemaakt, worden de prijzen door de procesleider bekend gemaakt aan het beoordelingsteam waarna de definitieve Beste Prijs-Kwaliteit Verhouding (BPKV) wordt bepaald. De procesleider begeleidt de beoordeling, maar beoordeelt zelf niet mee.

Mededeling van de gunningsbeslissing

Gelijktijdig met het bekendmaken van de gunningsbeslissing aan de inschrijver met wie het waterschap de overeenkomst wil sluiten, zullen de overige inschrijvers eveneens een mededeling van deze gunningsbeslissing ontvangen. Zij ontvangen hiertoe een mededeling met tevens een motivering voor de redenen van de afwijzing. Het waterschap verzendt de motivering digitaal naar de contactpersoon van de aanbesteding.

Rechtsbescherming

Indien inschrijver het niet eens is met de gunningsbeslissing kan beroep ingesteld worden tegen deze beslissing bij de rechtbank Oost-Brabant locatie 's-Hertogenbosch. Postbus 70584, 5201 CZ ’s-Hertogenbosch. De mededeling van het waterschap van een voorgenomen gunningsbeslissing houdt geen aanvaarding in, als bedoeld in artikel 6:217, eerste lid, van het Burgerlijk Wetboek, van het aanbod van de Inschrijver.

Klachtenregeling

Bij een aanbestedingsprocedure kan het voor komen dat tussen de aanbesteder en inschrijvers ontevredenheid ontstaat over hoe in de aanbestedingsprocedure is gehandeld. Dat kan leiden tot een klacht. Hiervoor is een de Klachtenregeling Aanbesteding opgesteld. Het doel hiervan is om klachten over een aanbesteding op een laagdrempelige wijze af te handelen.

Indexatieregeling

Er is een indexatieregeling van toepassing, zie artikel 4.5 van de overeenkomst.

Kandidaatomschrijving

Over je rol in het project

Als spin in het web ben je de olie in de radertjes waardoor processen soepel verlopen binnen de dijkversterkingsprojecten en met de verschillende afdelingen. Je bent eerste aanspreekpunt voor de medewerkers uit het IPM (Integraal Project Management) team. Dit team is goed op elkaar ingespeeld en bestaat uit een Projectmanager, Omgevingsmanager, Technisch manager, Manager projectbeheersing en een Contractmanager. Je bent handig (of wil leren werken) met allerlei informatiesystemen (zoals Sharepoint, Djuma, Relatics en Unit4) van waaruit je collega’s op weg helpt en desgewenst zaken voor hen uitzoekt. Je hebt een belangrijke rol in het stroomlijnen van de correspondentie naar buiten en zorgt daarbij voor inhoud, routing en juiste archivering. Vanuit al die rollen heb je een goede en zelfstandige werkrelatie met de stafafdelingen binnen het waterschap zoals Financiën, HRM en Archivering.

Wat ga je doen?

Je organiseert project-overleggen en draagt zorg voor de verslaglegging en je organiseert externe meetings. Daarnaast maakt agenda-beheer en het maken van orderbonnen onderdeel uit van je werkzaamheden. Je draagt zorg voor een goede dossiervorming o.a. op basis van de Wet Open Overheid. Je ondersteunt de projectcommunicatie (update van de website, nieuwsbrieven, excursies, informatie bijeenkomsten en teambuildings).

Deze opdracht past bij jou als je …



• Mbo-niveau hebt en bent opgeleid in bijvoorbeeld een administratie/secretariële richting;

• Enkele jaren ervaring hebt met secretarieel en administratief werk, bij voorkeur in een projectomgeving;

• Kennis hebt van Microsoft Office-programma’s en affiniteit met nieuwe digitale applicaties;

• Uitstekende uitdrukkingsvaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk hebt;

• Een ambitieuze professional bent die er energie uit haalt om teamleden te ontzorgen en zaken soepel te laten verlopen;

• Bekend staat om jouw pro-actieve houding, flexibiliteit en resultaatgerichtheid;

• Een echte teamspeler bent.

Wat bieden we jou?



• Een rol in een leuk, betrokken en samenwerkingsgericht team met oog voor het inzetten van ieders competenties en talenten;

• Een telefoon en desgewenst een laptop in bruikleen;

• Met drie collega’s van het waterschap in een vergelijkbare functie worden sommige taken verdeeld bij afwezigheid.

Functie-eisen:
Randvoorwaarden opdracht
-
• Aanvang opdracht dient in beginsel binnen 14 dagen na definitieve gunning te geschieden;
• Er dient gewerkt te worden volgens de processen en procedures van het waterschap;
• De in te zetten kandidaat mag niet in meerdere personen met dezelfde ervaring verdeeld te worden;
• Een meestergezelconstructie (senior en junior) is niet toegestaan;
• Een deel van de werkzaamheden mag niet door andere medewerkers worden uitgevoerd van opdrachtnemer op kantoor (oftewel door de backoffice);
• Indien de kandidaat niet voldoet gedurende de duur van de nadere opdracht aan de gestelde competenties, de benodigde expertise of geen match heeft met het opdrachtgeversteam is het waterschap gerechtigd om de kandidaat te laten vervangen;
• Continuïteit van kandidaat dient gewaarborgd te zijn middels vervanging van tenminste hetzelfde kwaliteitsniveau welke binnen 30 dagen ingeschakeld dient te worden. Indien er sprake is van vervanging vanuit de zijde van Opdrachtnemer dient dit vooraf ter goedkeuring aan Opdrachtgever worden voorgelegd. Kosten voor het eventueel inwerken van een vervanger, komen voor rekening van de Opdrachtnemer
Voorwaarden voor deelname
- Met het doen van een inschrijving stemt de inschrijver in met de bij deze uitvraag gevoegde contractdocumenten:
• Overeenkomst van opdracht
• Inkoopvoorwaarden (AWVODI 2018)
• Geheimhoudings- en integriteitsverklaring
• Verwerkersovereenkomst
Uurtarief
- Het op te geven uurtarief exclusief omzetbelasting dient een all-in uurtarief te betreffen waarin alle kosten waaronder, maar niet gelimiteerd tot: salariskosten, reis- en verblijfkosten, overheadkosten, sociale lasten, algemene kosten, opleidingskosten, vervanging en winst en risico dienen te zijn inbegrepen.
Opleiding
- De kandidaat beschikt over een aantoonbare afgeronde opleiding op minimaal mbo-niveau. Dit blijkt uit het CV.
Werkervaring
- De kandidaat beschikt over minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de rol van projectondersteuner (administratie/secretariële richting of vergelijkbaar). Dit blijkt uit het CV en dient te worden toegelicht in de motivatiebrief.
Beschikbaarheid
- De door u aangeboden kandidaat is beschikbaar per 1 juli 2024 voor gemiddeld 16 uur per week waarvan u minimaal op de woensdag fysiek aanwezig moet kunnen zijn.

Wensen:
Motivatiebrief
- Bij deze opdracht wordt om een motivatiebrief gevraagd. Deze weegt mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze motivatiebrief wordt beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.
Bij deze opdracht wordt om een motivatiebrief gevraagd. Deze weegt mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze motivatiebrief wordt beoordeeld op de hieronder aangegeven criteria:
Enthousiasme om voor het project Doeveren de rol van projectondersteuner te vervullen;
In welke mate de kandidaat de rol doorgrondt;
Motivatie van de kandidaat om op deze opdracht in te schrijven.
De motivatiebrief mag maximaal 1 A4 pagina’s bevatten. Hoe beter de toelichting, hoe hoger de kandidaat scoort op betreffende gunningscriteria.
Werkervaring
- Licht de mate van werkervaring op onderstaande punten toe. Maak hierbij waar mogelijk de link van de eerdere werkervaring naar het project Doeveren waaruit blijkt dat de kandidaat in een vergelijkbare opgave gehandeld heeft. Hoe meer relevant en concreet de werkervaring is toegelicht, des te hoger de score. Het CV wordt beoordeeld op de hieronder aangegeven criteria:
- De mate waarin de kandidaat aantoonbare werkervaring heeft met het vervullen van de rol van projectondersteuner (of vergelijkbaar);
- De mate waarin de kandidaat aantoonbare kennis heeft van Microsoft Office-programma’s en affiniteit met nieuwe digitale applicaties;
- De mate waarin de kandidaat aantoonbare werkervaring heeft met werken bij een overheidsorganisatie (zoals een waterschap);
- De mate waarin de kandidaat aantoonbare werkervaring heeft in de bouw en/of civieltechnische sector. Bovenstaande punten moeten blijken uit het CV van de kandidaat.
Interview
- Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.
Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met de 3 kandidaten die het hoogst gescoord hebben op de gunningscriteria gesprekken afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze gesprekken worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria:
Mondelinge toelichting op de werkervaring bij de eisen en gunningscriteria en in welke mate de ervaring relevant is voor rol als projectondersteuner;
De kandidaat kan de motivatie voor sollicitatie nader toelichten, waarbij gelet zal worden op:
Enthousiasme, pro-actieve houding, flexibiliteit, resultaatgerichtheid en samenwerking
Uitdrukkingsvaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
Ambitie ten aanzien van het ontzorgen en soepel laten verlopen van zaken.
Hoe beter de toelichting, hoe hoger de kandidaat scoort op dit gunningscriterium. Solliciteer nu!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in