+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Senior .NET Software Engineer omgeving Den Bosch Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Multiplied Midden Nederland

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Draag bij aan de toekomst van waterbeheer door de ontwikkeling van ons telemetrie systeem, dat essentieel is voor het monitoren van belangrijke waterinstallaties. Als ervaren .NET Software Engineer werk je in een dynamisch team aan het gehele ontwikkelproces, van requirements tot documentatie. Je inbreng is cruciaal in het vormgeven van de systeemarchitectuur. Ontwikkel in een professionele omgeving met de nieuwste technologieën en de Scrum ontwikkelmethodiek. Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Door de verdere ontwikkeling van het door ons in-house ontwikkelde telemetrie systeem creëren wij, in samenwerking met de gemeentes, een manier om het monitoren en beheren van pompinstallaties, bergbezinkbassins, stuwen en overstorten optimaal in te richten. Voor de toekomst is de verdere ontwikkeling van het systeem enorm van belang en daarom zoeken wij een ervaren .NET Software Engineer die samen met ons de strijd aangaat.

Als .NET Software Engineer werk je samen met het team mee aan de ontwikkeling van het Telemetrie systeem. Je draagt bij aan het gehele software ontwikkelproces, van het verzamelen van requirements tot aan het ontwerpen, implementeren, testen en documenteren van de software. Verder wordt er van je verwacht dat je actief meedenkt over nieuwe ontwikkelingen en vraagstukken met betrekking tot de systeemarchitectuur.

De afdeling Software Ontwikkeling werkt op basis van de Scrum ontwikkelmethodiek. Dit gebeurt met behulp van de laatste technieken binnen een professionele ontwikkelomgeving. Er wordt gebruik gemaakt van Azure DevOps en GIT ter ondersteuning van de application development lifecycle.



Gevraagd

Wij zoeken een enthousiaste kandidaat met een hbo (+) opleiding richting Informatica/Technische Informatica, gecombineerd met een positieve, flexibele instelling en werkmentaliteit. Wij zijn op zoek naar iemand die geïnteresseerd is in de nieuwste technologieën en met een grote passie voor softwareontwikkeling. Verder vragen wij:

  • Minimaal 5 jaar ervaring als .NET Developer
  • Ervaring met .NET Framework / .NET Core, ASP.NET, C#, EF / EF Core, SQL Server JavaScript / Typescript (is vereist)
  • Kennis van object georiënteerd programmeren (is vereist)
  • Kennis van REST API technologie (is een pré)
  • Ervaring met Angular of andere Javascript / Typescript Frameworks (is een pré)
  • Ervaring met Azure (is een pré)
  • Ervaring met Scrum/Kanban, Continuous Integration en DevOps (is een pré)
  • Ervaring met Windows Server, IIS en TCP/IP (is een pré)
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal


Aanbod

Wij bieden jou een uitdagende functie binnen een informele organisatie met veel mogelijkheden tot verdere zelfontwikkeling. In deze functie krijg jij de kans om jouw creativiteit en kennis kwijt te kunnen in het systeem en grote ontwikkelingen mee te maken. Daarnaast zijn de arbeidsvoorwaarden voor deze functie marktconform en gebaseerd op kennis en ervaring. Deze organisatie leeft de CAO Kleinmetaal na.



Bedrijfsomschrijving

De continuïteit van watermanagement is waar het deze organisatie om gaat. Goed en vroegtijdig onderhoud en inspectie van pompsystemen beperkt het aantal storingen en minimaliseert hinder voor bewoners. Door vanaf het begin mee te denken bij waterprojecten kunnen de specialisten adviseren over probleemloos functionerende installaties. 

Bij deze organisatie kunnen zakelijke en particuliere klanten terecht voor vrijwel alle denkbare diensten en oplossingen op het gebied van afvalinzameling, afvalrecycling en rioolservice. Vanuit 30 vestigingen in het land werken momenteel ruim 1.000 medewerkers. Men is ambitieus, succesvol en groeiend.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in