+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.

Automation Engineer Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Growing People

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 5.600 p/m
  • Auto v/d zaak
 

Locatie

Den Bosch
 

Vacature in het kort

Duik in de wereld van de nieuwste technologieën, optimaliseer processen en draag bij aan duurzaamheid in een snelgroeiende organisatie. Naast een competitief salaris, bieden we unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de keuze tussen een leaseauto of mobiliteitsvergoeding, toegang tot een uitgebreide online studieomgeving, en leuke personeelsuitjes. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Werk met de nieuwste technieken, optimaliseer processen en draag bij aan duurzaamheid in een snelgroeiende organisatie. Ben jij de automation engineer die we zoeken? Alle niveaus (junior, medior of senior) zijn welkom. Lees snel verder!


Wat krijg ik?
  • Allereerst bieden we jou een bruto maandsalaris tot €5.600,-. Maar dat is nog niet alles!
  • Een leaseauto naar keuze binnen het gestelde budget of een mobiliteitsvergoeding;
  • 8% vakantiegeld;
  • 30 vakantiedagen dagen per jaar;
  • Mogelijkheid tot thuiswerken;
  • Toegang tot een Studie omgeving, waar meer dan 100 online trainingen in staan;
  • Leuke personeelsuitjes, zoals borrels, barbecues.
Waar ga ik werken?

Je gaat aan de slag bij een organisatie die in de top 200 van de snelst groeiende bedrijven van Nederland staat. Met meer dan 100 gedreven collega's leveren zij innovatieve multidisciplinaire oplossingen voor de (proces)industrie. Bij dit bedrijf draait het om het oplossen van de meest complexe casussen met behulp van de nieuwste technieken. De gepassioneerde medewerkers hebben allemaal in het veld gestaan en beschikken over de kennis en ervaring om precies te weten waar de knelpunten bij klanten liggen. Ze streven samen altijd naar de hoogste kwaliteit en hebben allemaal een groot hart voor technologie. Wil jij ook deel uitmaken van het team en meewerken aan deze groeiende organisatie? Lees dan snel verder!


Wat ga ik doen?

Als automation engineer draag je bij aan het ontwerp van software. Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van het technisch ontwerp en programmeert in systemen zoals Siemens PCS7, Siemens S7\TIA-Portal en andere vergelijkbare systemen. Je speelt een actieve rol bij de implementatie, inbedrijfstelling en SAT (Site Acceptance Test). Daarnaast onderhoud je contacten met opdrachtgevers en neem je deel aan consignatiediensten (oproepdiensten). Je draagt bij aan de groei en professionalisering van onze software-afdeling.

Als je senior bent in deze functie, neem je extra verantwoordelijkheden op je. Je houdt toezicht op het budget, werkt technische ontwerpen uit en coördineert verschillende projecten. Indien nodig, werk je ook zelf mee aan projecten. Je coördineert interne processen en hebt de mogelijkheid om andere (junior) software engineers te begeleiden en op te leiden.


Wie zijn jullie?

Bij Growing People zijn we gespecialiseerd in de techniek en helpen we jou graag bij het vinden van de perfecte baan. Onze accountmanagers en recruiters zijn experts in deze sector en hebben nauw contact met onze opdrachtgevers, waardoor we precies weten welke kansen er voor jou zijn.

Wij zijn geen uitzendbureau. Wanneer je bij ons in dienst komt, krijg je een arbeidsovereenkomst met dezelfde arbeidsvoorwaarden als je collega's op de werkvloer. Dat betekent dat je loon gewoon wordt doorbetaald bij ziekte of als we tijdelijk geen opdracht voor je hebben. Bovendien onderhandelen wij namens jou over je arbeidsvoorwaarden, zoals je salaris en eventuele secundaire arbeidsvoorwaarden.

Maar daar houdt het niet op. We blijven graag betrokken bij je ontwikkeling, zowel tijdens als na je dienstverband. Jouw persoonlijke coach zal regelmatig contact met je opnemen om te zien hoe het met je gaat en om mogelijkheden te bespreken om de relatie tussen jou en de opdrachtgever te versterken. En als blijkt dat de opdrachtgever toch niet de perfecte match is, dan gaan we gewoon op zoek naar iets anders voor je. Want bij Growing People staat jouw carrière centraal!


Wat verwachten jullie van mij?
  • Jij hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de elektrotechniek of industriële automatisering;
  • Je hebt relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt kennis van Elektrotechniek, PLC's, IT/Pc en netwerken;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je staat open voor nieuwe technieken en engineering tools.

Indien je ervaring hebt in de techniek, maar de openstaande vacature niet helemaal aansluit bij jouw kwalificaties, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij Growing People streven we ernaar om samen met jou de route te bepalen die leidt tot een functie die écht bij je past.



Bedrijfsomschrijving

Wij zijn specialisten in de techniek en geven je vrijblijvend inzicht in je carrièremogelijkheden in de technische sector. Onze accountmanagers en recruiters kennen de markt op hun duimpje en kunnen jou daarom precies vertellen wat bedrijven jou kunnen bieden. Wij weten wat een bedrijf echt uniek maakt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in