+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Storingsmonteur Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 4.200 p/m
  • Auto v/d zaak, Winstdeling
 

Locatie

Den Bosch
 

Vacature in het kort

Als ervaren Servicemonteur of Monteur Technische Dienst bieden we je de kans om als Allround Storingsmonteur bij SPIE aan de slag te gaan. Je wordt de onmisbare expert die mechanische en elektrotechnische storingen oplost, periodiek onderhoud uitvoert en ervoor zorgt dat de productie van onze klanten soepel blijft draaien. Jouw creativiteit en technische kennis zijn hier van onschatbare waarde. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij als ervaren Servicemonteur of Monteur Technische Dienst op zoek naar meer afwisseling, meer groei en meer technische uitdaging in je werk? En wil jij op verschillende locaties de techniek optimaal werkend houden, zoals alleen een écht grote servicepartij dat kan? Lees dan snel verder, want dit is jouw kans om als Allround Storingsmonteur aan de slag te gaan bij SPIE!

Jouw functie in het kort: Jij bent onmisbaar. Je bent als storingsmonteur de hulplijn bij problemen met machines of installaties. Jij bent de expert die altijd een oplossing heeft. Soms duurt het probleem verhelpen een uurtje, soms een paar dagen, maar verholpen wordt het altijd.

Jouw collega’s staan altijd voor je klaar wanneer je er zelf even niet uit komt. Andersom kunnen ze jou ook altijd bellen voor advies en creatieve oplossingen. Naast het oplossen van mechanische en elektrotechnische storingen, zorg je ervoor dat de productie van onze klanten zo min mogelijk stil komt te staan. Dit doe je door periodiek onderhoud uit te voeren aan machines, installaties en productielijnen. Iedere dag weer een tevreden klant!

·        Onmisbaar zijn voor klanten met mechanische en elektrotechnische storingen

·        Periodiek onderhoud uitvoeren om problemen te voorkomen

·        Klaar staan met raad en daad voor je collega’s



Gevraagd

Jij bent een ervaren monteur die klaar is voor méér. Je hebt de ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen en je zoekt daarom meer groei, meer afwisseling en meer technische uitdaging in je werk. Je hebt een niveau 4 diploma werktuigbouwkunde op zak en een grote affiniteit met elektrotechniek. Kennis van industriële automatisering is zeker geen vereiste, maar geeft je wel een streepje voor op andere sollicitanten.

In deze functie kijk je bij verschillende bedrijven ‘in de keuken’ die allemaal één ding gemeen hebben. Ze hebben jou gebeld om een probleem op te lossen. Met jouw expertise en klantgerichtheid stel je iedereen gerust, waar je ook komt. Meestal werk je in dagdienst. Mocht het voorkomen dat je in ploegen werkt, dan is dit voor jou ook geen probleem.

·        Niveau 4 diploma Werktuigbouwkunde, aangevuld met elektrotechnische kennis

·        Minimaal 2 jaar relevante werkervaring als servicemonteur, storingsmonteur of monteur TD

·        Je bent klantgericht, oplossingsgericht en zeer leergierig 



Aanbod

Het gaat om een fulltime functie waarbij je uiteindelijk de vaste kern van SPIE gaat versterken. Continu Professionals begeleidt je voor, tijdens en na de gesprekken richting je nieuwe baan. Wij weten alles over deze vacature en het bedrijf. Dat geeft jou een zeer groot voordeel! Wij zorgen er namelijk voor dat je goed voorbereid de sollicitatieprocedure in gaat. Welke vragen zijn handig om te stellen? Welke vragen kan ik zelf verwachten? Wij weten het allemaal en helpen je om alles uit het gesprek te halen.

Jouw nieuwe baan komt met een hoop verantwoordelijkheden en daar wordt je dan ook goed voor beloond. Om te beginnen krijg je direct een jaarcontract met uitzicht op een vast contract. Verder ontvang je van de opdrachtgever een fijne, representatieve auto waar je al je gereedschap goed in kwijt kan. Je kunt er zelfs voor kiezen om deze privé te gebruiken, ook in het buitenland!

Werken bij SPIE betekent voor jou als Allround Storingsmonteur:

·        Een goed salaris tussen € 2800 en € 4200 afhankelijk van jouw relevante ervaring

·        Aanvullende vakantiedagen, in totaal 38 dagen verlof

·        Een jaarlijkse winstuitkering bovenop je salaris

·        Een auto van de zaak die ook privé gereden mag worden

·        Uitgebreide mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling in een eigen SPIE Academy



Bedrijfsomschrijving

SPIE is één van de grootste servicepartijen binnen Nederland, waardoor we je alles kunnen bieden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt hier alle ruimte en ondersteuning om te kijken waar jij als professional gelukkig van wordt. En we houden niet van half werk hier, dus de mogelijkheden en jouw wensen worden al besproken voordat jij je eerste werkdag hebt gehad! Denk bijvoorbeeld aan het bespreken van het soort opdrachten waar jij gelukkig van wordt. En welke baan je over drie jaar (of over tien jaar) wil hebben.Je komt terecht in team Brabant, verdeeld over de vestigingen Roosendaal en Eindhoven. Vind jij het belangrijk om altijd te blijven leren? Hier heb je namelijk 400 collega’s waar je van kan leren! En van op aan kan als het nodig is. Jouw team staat bekend als een collegiale en ambitieuze groep professionals met oprechte aandacht voor elkaar. Elk kwartaal komen jullie bij elkaar voor een lekkere barbecue, een kerstfeest of een andere gezellige tijd samen. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in