+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Projectleider Gebiedsontwikkeling Noord-Holland Den Burg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.467 - € 6.361 p/m

Vacature in het kort

Als projectleider in gebiedsontwikkeling ben je het middelpunt voor ruimtelijke- en civieltechnische projecten, vanaf de eerste schets tot de financiële afronding. Je verbindt opdrachtgevers, de interne organisatie en de samenleving, met oog voor de politieke en maatschappelijke impact. Een unieke kans om bij te dragen aan een duurzame toekomst, in een gemeente waar de lijnen kort zijn en de ambitie groot. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als projectleider in gebiedsontwikkeling ben je verantwoordelijk voor het gehele proces van ruimtelijke- en civieltechnische projecten. Je coördineert van A tot Z, inclusief contact met opdrachtgevers, communicatie met stakeholders, voorbereiding, aanbesteding en financiële verantwoordelijkheid voor grondexploitaties. Je biedt inzicht in de financiële voortgang en zorgt voor een financiële onderbouwing van politieke besluiten binnen het ruimtelijk domein.

Jouw Rol:

  • Verbindende schakel tussen opdrachtgever, interne organisatie en samenleving.
  • Bewust van politieke en maatschappelijke impact van projecten.
  • Coördinatie om ervoor te zorgen dat alle projectmedewerkers zich richten op hetzelfde doel.
  • Zorgen dat prestaties binnen de gestelde kaders tijdig worden behaald.
Functie eisen

Je hebt kennis van gebiedsontwikkelingsprocessen, aanbestedingen, bestekken en contractvorming zowel procesmatig als financieel. Je bent iemand die organisatorisch sterk in de schoenen staat en resultaatgericht werkt. Je haalt plezier uit het helder krijgen van opdrachten en hebt ervaring met het formuleren en realiseren van projectdoelstellingen. Het initiatief nemen, het bewaken van de voortgang maar vooral ook het aangehaakt houden van verschillende partijen is je daarbij niet vreemd.

Benodigde kenmerken:

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Civieltechnische kennis is een pre;
  • Basiskennis van grondbeleid en grondexploitaties
Over het bedrijf

Texel, het grootste Waddeneiland van Nederland, ligt op 4 kilometer afstand van het vasteland en bereik je binnen 20 minuten met de boot. De gemeente koestert het ‘Texelse’ en werkt daarin welbewust samen met bewoners, organisaties en bedrijven op en buiten Texel. Texel is een gemeente waar de lijnen met de burger en de politiek kort zijn. De gemeenschap is hecht en de ambitie groot: een toekomstbestendig en duurzaam Texel. Wil jij je continu ontwikkelen, uitdagen en dat doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent? Dan is de gemeente Texel de werkgever voor jou! 


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Projectleider Gebiedsontwikkeling Noord-Holland die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in