+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Leuke tijdelijke job voor student 24-40 uur Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Happy Job
In deze functie zullen de werkzaamheden verschillen.  Om te beginnen ga je aan de slag met het nabellen van ons bestand van zorgkandidaten en plan je afspraken in om het gesprek aan te gaan met potentiële kandidaten.  Je schrijft vacature teksten en zet deze uit op verschillende media. Je begeleidt het wervingsproces en bent tevens verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling wanneer een kandidaat gaat starten. Kortom een leuke afwisselende baan, waar je brede werkervaring op kan doen.

 

Gevraagd

Happy Us
Je bent op korte termijn tijdelijk beschikbaar en het lijkt je leuk om in een commerciële, dynamische omgeving werkzaam te zijn. Je kan snel schakelen en je bent communicatief vaardig.
Verder vragen wij:
  • Hbo of WO werk- en denkniveau
  • Beschikbaar tussen 24 en 40 uur per week
  • Zeer goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Ervaring of erg handig met diverse computersystemen
  • Kennis van Social media
  • Flexibel beschikbaar (soms bellen we met kandidaten na werktijd)


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Happy You
Jij staat bij ons centraal en daarom kun je altijd met ons in overleg om er voor te zorgen dat jij hebt wat je nodig hebt om Happynaar je werk te kunnen gaan.
Je komt te werken in een team met enthousiaste collega’s in een omgeving met veel vrijheid voor initiatieven en persoonlijke groei. We bieden een dynamische en moderne werkomgeving in het WTC met uitzicht over Den Haag. Daarnaast ontvang je een passend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling, 25 verlofdagen bij een fulltime dienstverband.

Informatie over deze vacature kan verkregen worden bij Merlijn Thunnissen 06-31791070. Indien je interesse hebt in deze vacature ontvangen we graag  jouw cv met korte motivatie.
Dit kan verstuurd worden naar onze Corporate Recruiter Merlijn Thunnissen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

 

Uren

24 - 40 uur
24

Bedrijfsomschrijving

HAPPYNURSEHappyNurse is zowel een landelijke uitzendorganisatie als thuiszorginstelling voor verpleegkundig personeel en maakt onderdeel uit van Staffing Associates. Onze zorgondernemers leiden samen met hun teams een uitzendbureau of een lokaal wijkteam. Ze werken vanuit intrinsieke motivatie en passie voor de zorg, plezier om anderen verder te helpen (aan zorg, een baan, aan talent) en zijn gedreven om vanuit persoonlijk contact de dienstverlening te laten groeien.  Onze 'Nurses' zijn (gespecialiseerd) verpleegkundigen en verzorgenden (IG). Wij geloven dat zorg beter kàn en móet. Onze missie is dan ook: Happy Nurse, Happy Patiënt. Rond dit uitgangspunt bouwen we met passie en toewijding aan het werkgeluk van onze medewerkers met ons groeiende netwerk van lokale HappyNurse Wijkteams en Uitzendbureaus en de landelijke HappyNurse serviceorganisatie. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in