+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Accountmanager Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Senze

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 7.000 p/m

Vacatureomschrijving

Vanwege sterke groei zijn wij op zoek naar een echte people manager met commerciële kwaliteiten. Een professional die vanuit zijn of haar passie voor het verbinden van mensen zelfstandig ons bestaande team aan talenten, professionals en freelancers verder kan uitbouwen. Je kan hierbij rekenen op steun van onze recruiters. Jij bent verantwoordelijk voor het aannemen, begeleiden en ontwikkelen van jouw eigen team. Daarnaast ben je als Accountmanager verantwoordelijk om samen met je collega’s proactief onze opdrachtgevers te beheren en waar nodig de markt actief te benaderen, op zoek naar de mooiste opdrachten voor ‘jouw mensen’.


Gevraagd

Jouw positieve energie, management skills, commerciële vaardigheden en doortastende houding stellen jou in staat om jouw mensen optimaal te begeleiden en onze bestaande relatie te ondersteunen. Dit met als doel om jouw team aan talenten, professionals en freelancers te laten groeien en daarmee het aanwezig potentieel bij onze opdrachtgevers optimaal te benutten. Verder stel jij je zonder problemen op als een stevige en resultaatgerichte gesprekspartner voor onze opdrachtgevers.
Jouw hart ligt bij het verbinden en ontwikkelen van mensen. Daarnaast vind jij het in jouw rol als “liefhebber” belangrijk om continu op de hoogte te blijven van de actualiteiten en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Je bent een betrokken collega met hart voor de zaak. Bovendien beschik je over een natuurlijke ambitie om jezelf constant te verbeteren en uit te dagen. Je vindt het prettig om met duidelijke doelstellingen te werken en je daagt jezelf continue uit op deze te realiseren.

Wat vragen wij?
Onze ideale collega is een commercieel ingestelde people manager met een natuurlijk talent voor netwerken en beschikt daarnaast over:
  • Een afgeronde HBO of WO opleiding
  • Werkervaring in een soortgelijke rol
  • Ondernemende grondhouding, in staat om te pionieren en de markt uit te bouwen
  • Communicatief, zelfstandig, relationeel en commercieel zeer vaardig
  • Positief en flexibel ingesteld, doorzettingsvermogen, energiek met een gevoel voor service en kwaliteit
  • Zeer goede schriftelijke en mondelinge taalvaardigheden
  • Analytisch sterk en in staat om dit om te zetten in praktische adviezen aan de klant
  • Aantoonbaar netwerk binnen de non-profit sector is een pré


Aanbod

Omgeving
Een fijne werksfeer vinden wij erg belangrijk! Het interim team is een gezellig en hecht team. We houden van hard werken en we zijn er trots op als we onze doelstellingen behalen. Uiteraard wordt er onderling ook hard gelachen, want ‘een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’. We zijn collegiaal en hechten waarde aan elkaars mening. Ook persoonlijke ontwikkeling stimuleren we graag. Bij ons krijg je de vrijheid om zelf aan te geven wat je zou willen ontwikkelen. Vind jij een goede werk en privé balans ook belangrijk? Mooi! Je hebt bij ons de mogelijkheid om werken vanuit huis en op kantoor te combineren. En werk jij vrijdag liever op kantoor? Dan zijn er vast een aantal collega’s die graag aanschuiven bij de vrijdagborrel.

Wie zijn wij?
Samen, Expertise, No-Nonsense, Zakelijk, ‘Eigen’wijze
Deze vijf kernwoorden geven aan waar wij als Senze voor staan. People make Senze is ons uitgangspunt. Onze drijfveer is dat wij organisaties en hun medewerkers een stap verder willen helpen in hun ontwikkeling. Wij zijn een eigenzinnig training- en adviesbureau dat non-profit organisaties ondersteunt bij strategievorming, beleid, management, cultuur- en organisatieverandering. De oplossingen die Senze biedt zijn training & coaching, interim management en advies of een mix hiervan. Werken bij Senze betekent deel uitmaken van een dynamische en succesvolle organisatie.

Uren

40 uur
32 - 40

Salaris

€ 3.500 - € 7.000 p/m
Ook krijg je een auto van de zaak met tankpas die je ook privé mag gebruiken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in