+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

IT Product Lead Finance Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Odido

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Bonusregeling, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Dit ga je doen

NOTE:

Dutch language is mandatory. A minimum level of Nederlands "C1" is required.

Als IT Product Lead Finance ben jij de eigenaar van de belangrijkste financiële rapportageapplicaties. Je definieert de visie en roadmap om tot een geïntegreerd en geconsolideerd financieel rapportagelandschap binnen SAP te komen. Hierbij stem je af met stakeholders binnen de finance organisatie en verwerk je input van auditors en veranderende regelgeving binnen de markt. Deze inzichten leg je vast in een productvisie en vertaal je concreet naar een product backlog. Je zorgt ervoor dat jouw stakeholders organisatiebreed consensus bereiken over de prioriteiten. In samenwerking met (project)teams van externe leveranciers stuur je hen aan om de beoogde resultaten te behalen.

Als IT Product Lead draag je een brede end-to-end verantwoordelijkheid voor je producten. Je hebt financiële verantwoordelijkheid voor je producten en de samenstelling van je team. Je stuurt je team aan met inhoudelijke kennis van producten en processen, zowel op het gebied van proces- als solution design. In incidenten of problemen aarzel je niet om inhoudelijk bij te springen. Daarnaast ben je primair verantwoordelijk voor de security en (wettelijke) compliance van je systemen.

Taken:

  • Identificeren van zakelijke behoeften en oplossingen bepalen voor zakelijke problemen.
  • Grondige beoordeling uitvoeren en een volledig begrip bereiken van bedrijfsprocessen om procesexcellentie te behouden of te bereiken, of om stapsgewijze tot transformationele verbeteringen te komen.
  • Definiëren van hoe een systeem of applicatie zal voldoen aan de vereisten en doelstellingen van een bedrijfsprobleem. Dit omvat het toepassen van verschillende principes en patronen om ervoor te zorgen dat de oplossing schaalbaar, betrouwbaar, veilig, onderhoudbaar en afgestemd is op de bedrijfsdoelen.
  • Ontwikkelen van een visie op hoe het product zou moeten functioneren, definiëren van specifieke productkenmerken en verdelen van deze kenmerken in product backlog-items waar het Scrum-team aan kan werken.
  • Identificeren en corrigeren van problemen terwijl de normale service behouden blijft en de impact op het bedrijf tot een minimum wordt beperkt.
  • Nauwlettend beheren en monitoren van het testen van applicaties om ervoor te zorgen dat de middelen worden gericht op risicovolle of belangrijke gebieden van de software-/applicatielogica.
  • Zorgdragen voor de veiligheid van applicaties door het toepassen en onderhouden van security guidelines en controls.
Samen zijn we

We zijn Odido, de nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV. En met bijna 2.000 collega’s laten we zien dat telecom beter kan. Want technologie is er voor iedereen. Waar je ook vandaan komt, waar je ook heengaat. Met Odido doet iedereen mee aan de digitale wereld. Dat is onze ambitie. Iedereen bij Odido bouwt mee aan een merk dat menselijk, optimistisch en vooruitstrevend is. Is dat ook echt wat voor jou? Dan passen we goed bij elkaar. 


Hier staan we voor

Onze naam - je kan hem ook van achteren naar voren lezen - bestaat uit verschillende vormen. Die samen een eenheid zijn. Want dat is hoe we naar de wereld om ons heen kijken. Als een plek waar mensen, hoe verschillend ook, samen vooruitgaan. We zijn er voor elkaar. We kijken altijd wat er kan.  

We vieren diversiteit en zetten ons in voor een inclusieve werkomgeving met gelijke kansen voor iedereen. Dat klinkt goed natuurlijk. Maar we laten het niet bij mooie woorden: bij Odido zijn we erkend Top Employer. Een bevestiging waar we trots op zijn. 


Dit hebben we voor je
  • Goed salaris en variabele bonusregeling; 
  • Hybride werken; 
  • Goede pensioenregeling; 
  • 30 vakantiedagen (als je fulltime bij ons werkt), een extra vrije dag na Hemelvaart en inwisselbare feestdagen;  
  • Een Odido abonnement;  
  • Veel doorgroei- en leermogelijkheden; 
  • Persoonlijk jaarlijks leerbudget en ruim 200 digitale trainingen en cursussen; 
  • Workshops, learningweeks, jaarlijkse skitrip, leuke uitjes en feesten.
Dit breng je mee

Sommige dingen leer je niet op de universiteit, maar bezit je van nature. Je kernpersoonlijkheid is empathisch, besluitvaardig, humoristisch, mensgericht, authentiek en eerlijk. Je gaat uitdagingen aan en wil graag groeien. Dit zijn eigenschappen waar we niet alleen naar op zoek zijn in leidinggevende of teamleidersfuncties, maar in elk lid op elk niveau van Odido!

Wij zoeken een IT Product Lead met een duidelijke passie voor finance, en daarmee bedoelen we niet alleen cijfers. Je begrijpt wat onze finance afdeling aan financieel inzicht nodig heeft om onze organisatie te kunnen sturen. Je weet met jouw persoonlijkheid en overtuigingskracht dit samen met leveranciers om te zetten tot resultaten. Je hebt een agile mindset en begrijpt als geen ander dat finance in een telecommunicatiebedrijf betekent dat je stakeholders veeleisend zijn en ervoor zorgen dat alles constant in beweging is. Je schrikt niet terug voor end-to-end eigenaarschap en bent bereid je kennis bij te schaven wanneer dit nodig is om volledig eigenaarschap te kunnen dragen.

Verder heb je kennis en ervaring met verandertrajecten en weet je weerstand om te buigen naar passende oplossingen. Je weet via verschillende communicatiekanalen complexe informatie makkelijk uit te leggen.

Daarnaast is het belangrijk dat jij:

  • HBO/WO denk- en werkniveau van minimaal 6 jaar werkervaring;
  • Ervaring in een rol als product owner, waarbij je ervaring hebt in het aansturen van geografisch verspreide teams van derde partijen;
  • Goed bent in het managen van een breed spectrum aan verschillende stakeholders en het vinden van de win-win in tegengestelde belangen;
  • Een affiniteit en begrip met je meebrengt van financiële processen binnen een grote organisatie zoals Odido.
  • Kennis van de verschillende IFRS vormen met name IFRS15 en IFRS16 is een hele sterke pre.
  • Functionele/technische kennis hebt van SAP, zoals SAP Central Finance, FiCo of SAP Analytics Cloud
  • Minimaal C1 Nederlands en een zeer goede beheersing van de Engelse taal.
Elke dag leren

Bij Odido leren we elke dag. Allemaal. Je bent zelf verantwoordelijk voor je ontwikkeling. Daarom bepaal je zelf hoe, wat en wanneer je leert. We hebben meer dan 200 digitale trainingen waarmee je aan professionele én persoonlijke doelen kan werken. Aan ouderwetse functioneringsgesprekken en beoordelingen doen we niet. Je houdt je manager en je collega’s op de hoogte van je doelen en de voortgang: jij hebt de regie. 


Druk op de knop

Ben je net zo enthousiast over Odido als wij? Dan zijn we vast een goede match. We kijken naar je uit. Solliciteren doe je via de sollicitatieknop. Zo gebeurd. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in