+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Uitvoerder Den Haag Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Meestersgilde

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.250 - € 4.650 p/m

Vacatureomschrijving

Voor deze vacature zijn we op zoek naar een ervaren uitvoerder. Je hebt de dagelijkse leiding over renovatie- of nieuwbouwprojecten in Den Haag en omgeving. Voor het personeel, de onderaannemers en leveranciers van materialen ben jij het eerste aanspreekpunt. Je houdt toezicht op de planning en kwaliteit van werkzaamheden die uitgevoerd worden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een veilige werkomgeving op het project. Word jij enthousiast van deze uitdaging? Solliciteer direct op de vacature!

Wat ga je doen?
Je gaat werken voor een bedrijf uit de omgeving Den Haag. Op de bouwlocatie geef jij leiding aan het personeel en onderaannemers. Je zorgt dat het project volgens planning verloopt. Met de projectleider en de werkvoorbereider bespreek je de voortgang. De uren worden door jou ingevuld en nagekeken. Jij bestelt en checkt het materiaal. En je controleert de kwaliteit van het werk. Daarnaast maak je een V&G-plan en je houdt deze bij.

Wat je meebrengt
Je doet bouwkundige kennis op doordat je opleiding richting bouwkunde volgt. Of je hebt inmiddels al ervaring opgedaan met het werken in de bouw en je wilt een nieuwe uitdaging aangaan. Met het personeel, ondernemers en de overige partijen op de bouwlocatie communiceer je duidelijk, zodat iedereen weet wat er verwacht wordt. Je kan goed overweg met computers, telefoon, tablet en MS Office. En je bezit een geldig VCA V.O.L. certificaat en een autorijbewijs.

Aanbod

  • Een salaris tussen de € 3.250 - € 4.650,- bruto per maand.
  • Een smartphone en laptop van het bedrijf.
  • Een vast contract, nadat jij jezelf een periode bewezen hebt.
  • Jij kunt je persoonlijk ontwikkelen door cursussen en opleidingen te volgen.
Ben je geïnteresseerd? Solliciteer direct online! Wil je eerst meer informatie over de functie? Neem rechtstreeks contact op met Marc Veldhoen op het nummer 06-52 78 69 20. Hij helpt je graag met het aangaan van deze uitdaging!

Meestersgilde in het kort
Met een vakkundig team is Meestersgilde een bekende intermediair in de bouw en vastgoedsector. Al meer dan 18 jaar bemiddelen wij kader- en uitvoerende functies. Wij werven en selecteren professionals voor onze opdrachtgevers die daar rechtstreeks in dienst gaan of je wordt als interim professional projectmatig ter beschikking gesteld. Daarnaast biedt Meestersgilde interessante interim opdracht aan.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in