+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Hydrografisch surveyor Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Shore Monitoring & Research

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Freelance / Tijdelijk contract / Vast contract

Vacatureomschrijving

SHORE voert een scala van metingen uit om onze klanten van informatie te voorzien over onder andere bodemligging, topografie, bodemopbouw, objecten in- en op de bodem, stromingen, golven en de veranderingen daarin over de jaren. We doen dat voor de aanleg en onderhoud van windmolenparken, kabels en pijpleidingen en alle verbindingen naar land die daar bij horen.
Ook worden onze metingen gebruikt voor het aanleggen, onderhouden en vormgeven van kusten, havens, vaarwegen, duinen, dijken en oevers. Maar, klein en veelzijdig als we zijn, zijn wij ook betrokken bij kleinschaliger onderzoek naar bijvoorbeeld bodemdaling- en vegetatiemonitoring in het kader van klimaat- en natuurdoelstellingen. Dit brengt ons over de hele wereld en van de offshore tot in weilanden.

Voor het uitvoeren van deze metingen zijn we op zoek naar enthousiaste, energieke mensen die ons meet-team willen versterken.

Gevraagd

De belangrijkste eisen die wij stellen in deze functie zijn:
  • affiniteit met buiten werken. Op een van onze boten op zee of op waterwegen en op land met GNSS en drones.
  • zin in werken in een klein team, met veel verantwoordelijkheid en korte lijntjes
  • behoefte aan het voor elkaar krijgen van metingen in uitdagende gebieden en omstandigheden op de meest uiteenlopende tijdstippen en locaties
  • een flexibele mindset.
  • probleemoplossend vermogen. We zullen natuurlijk de nodige ondersteuning bieden wanneer problemen voordoen, maar we verlangen wel een zekere pro-actieve houding daarin.


Aanbod

Het hebben van ervaring met en/of kennis hebben van het uitvoeren van surveywerkzaamheden, zoals SBES, MBES, SSS, SBP en andere meetwerkzaamheden in water of op land is gewenst, maar geen vereiste. Met de juiste instelling en mindset is dit namelijk goed te leren.

Ons kantoor is gevestigd in Scheveningen, maar de meetwerkzaamheden vinden op verschillende plekken op de wereld plaats. In Nederland, in Europa, maar we komen bijvoorbeeld ook op plekken in Afrika. Hierdoor kom je op veel verschillende, mooie locaties. Dit betekent wel dat je regelmatig een periode van een week tot een maand van huis kan zijn.

Neem vooral contact op als je interesse, of nog vragen hebt over deze functie!

Uren

40 uur
Het weer heeft grote invloed op de werktijden. Extra uren tijdens drukte worden gecompenseerd met vrije tijd in rustige periodes. Zo kom je gemiddeld genomen op 40 uur.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in