+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Trainee Hoogwaterbeschermingsprogramma Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Nationaal Water- en Bodemtraineeship

  • Gecontroleerde werkgever
Nationaal Water- en Bodemtraineeship

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacatureomschrijving

Kan jij zaken vanuit meerdere invalshoeken benaderen en vindt het leuk om mensen te verbinden? Dan ben jij waarschijnlijk goed in staat de belangen te behartigen van het Hoogheemraadschap, natuurlijk in samenwerking met andere interne en externe belanghebbenden!

Jouw bijdrage
Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier: een innovatief waterschap, ambitieus met grote uitdagingen in beheer en ontwikkeling. Ten dienste aan de samenleving. Kwaliteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid staan hoog in het vaandel. In 2025 zijn we CO2 neutraal. Elke dag werken 800 medewerkers aan de bescherming van het land en de kwaliteit van het oppervlaktewater. Bij een (dreigende) crisis pakt de crisisbeheersingsorganisatie de regie. Iedere HHNK’er kan daarin een taak krijgen. We werken nauw samen met andere instanties die met water te maken hebben, zoals PWN, Rijkswaterstaat, de provincie Noord- Holland, de gemeenten, LTO, ondernemers, bewoners, (sport)vissers, schaatsers en natuurbeschermers. HHNK houdt rekening met ieders belang en het algemeen belang staat voorop.

Jouw team
HHNK heeft plek voor twee trainees bij het Hoogwaterbeschermingsprogramma. Wij hebben diverse dijkversterkingsprojecten binnen dit programma en willen graag de ruimte bieden aan trainees om zichzelf verder te ontwikkelen op diverse rollen binnen het model van Integraal Project Management (IPM). Wij kunnen zowel inhoudelijk als organisatorisch een mooie uitdaging bieden. Organisatorisch betekent leren organiseren (projectleiderschap) en inhoudelijk op zowel het gebied van dijkversterking als op de verantwoordelijkheidsgebieden van het IPM-model, zoals omgevingsmanagement of technisch management etc.

Gevraagd

  • Je beschikt over minimaal een afgeronde HBO opleiding en hebt affiniteit met waterveiligheidsvraagstukken. Wij kijken met een brede blik naar studierichtingen zoals civiele techniek, watermanagement, fysische geografie of een andere relevante studierichting.
  • Je bent een enthousiaste en resultaatgerichte professional, die het best tot zijn/haar recht komt in de dynamiek van een projectorganisatie.
  • Je bent communicatief vaardig. Dit wil zeggen, je legt gemakkelijk contact en bent in staat anderen mee te nemen in je enthousiasme.
  • Je hebt van nature een nieuwsgierige houding en je deelt graag jouw kennis en ervaring met collega’s.
  • Je hebt gevoel voor bestuurlijke besluitvormingsprocessen. Dit betekent ook sensitiviteit voor (in)formele regels en gevoeligheden binnen en buiten de organisatie.


Aanbod

Het programma van het Nationaal Watertraineeship:
Het Nationaal Watertraineeship brengt jonge talenten vanuit alle disciplines over de volle breedte van de keten bij elkaar. Je ontvangt onder andere trainingen op het gebied van vakinhoudelijke, persoonlijke én professionele ontwikkeling. Denk aan coaching, intervisie en gastcolleges van vele experts. Bovendien werk je aan multidisciplinaire projecten bij vier verschillende organisaties in de sector. Zo krijg je inzicht in en begrip voor alle verschillende perspectieven, en ontwikkel je een breed netwerk. Tijdens het traineeship leer je zowel de watersector als jezelf goed kennen. Daardoor beschik je na twee jaar bij één werkgever over alle benodigde vaardigheden en inzichten om aan ‘het echte werk’ te beginnen. Jouw duurzame toekomst begint hier!

Uren

40 uur
1 dag per week programma volgen van het Nationaal Watertraineeship
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in