+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Pedagogisch medewerker op kinderdagverblijf Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bender Groep

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.539 - € 3.489 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Als pedagogisch supertalent op de babygroep bij Bender, zet jij je in voor de opvang, ontwikkeling, veiligheid en natuurlijk voor knuffels! Je creëert een speelse en gestructureerde omgeving, houdt ouders op de hoogte met jouw communicatie skills. Je organiseert leeftijdsgebonden avonturen zoals voorleesverhaaltjes en uitstapjes naar het bos. Ben jij nieuwsgierig geworden naar de magie van de dag als pedagogisch supertalent?

Als pedagogisch medewerker bij Bender overstijg jij het oppasniveau. Jouw rol in de ontwikkeling van de kinderen is superbelangrijk, ook al wordt dat soms onderschat. Dagelijks ben je actief betrokken bij hun groei en opvoeding, waarbij je ze de ruimte geeft om zelf te ontdekken en te spelen.



Gevraagd

Als pedagogisch supertalent is geen dag hetzelfde! Jij bewaart de rust, behoudt het overzicht en jongleert moeiteloos met verantwoordelijkheden. Je bent een sparringpartner voor ouders en mentor voor de kleintjes. Iedere dag zorg jij voor een positieve bijdrage aan de toekomstige samenleving.

Verder vragen wij:

  • Een relevant diploma; denk aan een mbo-diploma pedagogisch werk (niveau 3 of 4), onderwijsassistent of een hbo – diploma pedagogiek of PABO.
  • Een rijbewijs B.
  • Beschikbaar voor 24 tot 32 uur per week.
  • Jij bent opzoek naar een nieuwe uitdaging waar jij je verder kan ontwikkelen.


Aanbod

Wij bieden je vanaf de start een vast contract, misschien blijf je wel voor altijd bij ons! De cao-kinderopvang is bij ons van toepassing op het salaris dat jij ontvangt. Deze mooie beloning voor jouw waardevolle bijdrage bedraagt minimaal €2.539 en maximaal €3.489 op basis van 36 uur in schaal 6.

Verder bieden wij:

  • Gezellige teamuitjes en bedrijfsfeestjes!
  • Vakantiegeld, dertiende maand en een leaseauto.
  • Aanbrengbonus van 450€ bruto als jij een nieuw pedagogisch supertalent aandraagt bij Bender.


Bedrijfsomschrijving

Bij Bender ben je niet zomaar een werknemer, maar een waardevol lid van ons team! Wij zijn meer dan alleen een werkgever; wij staat voor jouw groei en ontwikkeling als pedagogisch medewerker. Onze belofte van aandacht en groei staat centraal, en dat merk je aan alles wat we doen. Jouw regiomanager is niet alleen je vaste aanspreek punt voor werkzaken, maar ook voor persoonlijke momenten.

Bij Bender draait het om werkplezier en dat begint met echte aandacht. Hoewel we elkaar niet dagelijks zien, zorgen we ervoor dat je de Bender-vibe voelt. Projecten brengen jou en je regiomanager samen. Terwijl borrels, lunches, bijeenkomsten en feestjes ervoor zorgen dat je je collega’s leert kennen en waarderen. Wij zijn er niet alleen voor het werk, maar voor jou als persoon. Voel de energie, bereik ons wanneer je wilt en ontdek hoe werken bij Bender een avontuur vol groei en plezier wordt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in