+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Pedagogisch medewerker babygroep Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bender Groep

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.539 - € 3.489 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Als pedagogisch medewerker op een babygroep werk je met hart en ziel met de jongste kinderen van de vestiging, van twee maanden tot twee jaar. Samen met je vaste collega’s op de babygroep organiseer je de dag zo, dat je een fijne, vertrouwde en veilige omgeving voor de kinderen creëert. Je bent onderdeel van een team waarbij jouw enthousiasme en ordelijkheid zorgen voor een gestructureerde dag op het kinderdagverblijf.

Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en willen ontdekken met al hun zintuigen. Als pedagogisch medewerker voel je dit aan en creëer je een omgeving waarin kinderen durven te ontdekken. Je stimuleert hun ontwikkeling door middel van gerichte activiteiten die hun zintuigen, motoriek en sociale vaardigheden bevorderen. Bewegend, spelend en ontdekkend leren staat centraal, waarbij je met jouw sprankelende persoonlijkheid zorgt voor dagen vol belevenissen.

Naast het werken met de kinderen is goed contact met de ouders ook van groot belang. Bij het ophalen informeer jij de ouders en neem je hen mee in de ontwikkeling van hun kind(eren). Je draagt op een professionele manier de dag over aan de ouders, die altijd weten dat ze met vragen over hun kind bij jou terecht kunnen. En eten? Dat doen jullie gezellig aan tafel, net zoals thuis.



Gevraagd

- Een relevant mbo- hbo-diploma, bijvoorbeeld pedagogiek of pedagogisch medewerker.
Nog niet het juiste diploma, dan kunnen wij helaas nog niets voor je betekenen.
- Je hebt een creatieve manier van denken en doen.
- Een pedagogisch visie, waarmee jij het best uit de kinderen weet te halen.
- Beschikbaar voor 24 tot 32 uur per week.
- Een rijbewijs B



Aanbod

Bender staat voor je klaar! We verwelkomen je met open armen en geven je direct een vast contract. Wie weet word je wel een onmisbare kracht bij ons! Je salaris, volgens de cao-kinderopvang, ligt tussen de€2.539 tot €3.489 op basis van 36 uur in schaal zes. Maar er is meer:

  • Geniet van gezellige teamuitjes en spetterende bedrijfsfeestjes!
  • Ontvang vakantiegeld, dertiende maand en zelfs een leaseauto.
  • Verdien een aanbrengbonus van €450 bruto wanneer je een nieuw pedagogisch supertalent bij Bender in dienst treedt.


Bedrijfsomschrijving

Bij Bender draait alles om aandacht en groei, voor zowel onze professionals als opdrachtgevers. We ondersteunen opdrachtgevers in diverse sectoren, waaronder de kinderopvang, om hun dienstverlening optimaal voort te zetten. Onze unieke Bender Belofte van Aandacht en Groei staat centraal, waarbij we streven naar vijf jaar bloei voor onze professionals door uitdagende opdrachten, training en plezier.

Onze toegewijde professionals, van ervaren experts tot aanstormende talenten, dragen bij aan de continuïteit van onze opdrachtgevers, met aandacht voor elkaar en oog voor groei. Als pedagogisch professionals bij Bender krijg je de kans om bij verschillende kinderopvangorganisaties te werken, met afwisselende opdrachten en de zekerheid van een vast contract. Bender biedt een dynamische omgeving waarin je elke zes à negen maanden van werkplek kunt wisselen, met mogelijkheden om te groeien en te bloeien in je carrière.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in