+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Pedagogisch medewerker dreumesgroep Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bender Groep

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 27 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.539 - € 3.489 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Als pedagogisch medewerker ben jij de steunpilaar die de juiste balans weet te vinden en de dreumesen herinnert aan de spelregels. Je leert de dreumesen dat ze zichzelf mogen zijn, maar ook rekening moeten houden met anderen. Elke dag zie je hen groeien en wijzer worden in hun spel- een prachtig schouwspel waar jij deel van uitmaakt.

Je deelt met ons een passie voor de begeleiding en ontwikkeling van dreumesen tot peuters. Dit is waar jouw hart ligt. Het plezier, het uiten van overtollige energie, het oefenen van vaardigheden – jij herkent de signalen van de dreumesen en pakt deze moeiteloos op. Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor hun dagelijkse verzorging en begeleiding.

Jouw liefde voor kinderen en jouw passie voor het vak maken elke dag de moeite waard. Niet alleen voor de kinderen die je begeleidt en de ouders die hun kostbaarste bezit aan jou toevertrouwen, maar ook voor jezelf. Je doet waar je goed in bent en stimuleert elke dag de kleine wonderen. In het tweede levensjaar van een kind maakt het enorme ontwikkelingen door, en jij speelt daar een cruciale rol in. Met oog voor de nieuwsgierigheid van kinderen, creëer je een omgeving waarin zij veilig kunnen ontdekken.



Gevraagd

- Je bent minimaal 27 uur per week beschikbaar.
- Je bent in het bezit van een rijbewijs.
- Je bent in het bezit van een diploma waarmee je binnen de kinderopvang mag werken, zoals:
HBO Pedagogiek, Social work, mbo-onderwijsassistente of (gespecialiseerd) pedagogisch medewerker.

Aanbod

Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerd professional. Met een manager die altijd voor je klaarstaat en jou waardeert om wie je bent en wat je doet. Geen gedoe met tijdelijke contracten, maar direct zekerheid met een vast contract. En wat je van een aantrekkelijk salaris volgende de cao-kinderopvang, tussen de van €2.539 tot €3.489 per maandop basis van 36 uur per week. Plus, om het allemaal nog wat leuker te maken, krijg je een leaseauto met tankpas, die je ook privé mag gebruiken.

Bedrijfsomschrijving

Bij Bender sta jij als pedagogisch medewerker centraal. Onze belofte van aandacht en groei betekent dat jouw ontwikkeling bij ons voorop staat. Je hebt altijd een vast aanspreekpunt in je regiomanager, die je ondersteunt in zowel werk gerelateerde als persoonlijke zaken.

Hoewel je ons niet dagelijks ziet, zorgen we ervoor dat je onze aandacht voelt. Je regiomanager kom je regelmatig tegen tijdens projecten, en informele bijeenkomsten bieden volop gelegenheid om collega’s te ontmoeten en contact te onderhouden.

Als pedagogisch medewerker bij Bender werk je op detacheringsbasis. Dit betekent dat je minimaal drie maanden bij een kinderopvang locatie ondersteunt en vervolgens weer een nieuwe uitdaging aangaat. Deze aanpak biedt jou de kans om diverse locaties, groepen en werkwijzen te verkennen, waardoor je je eigen vaardigheden ontwikkelt en bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van kinderen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in