+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Monteur Beveiliging Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Toptech Nederland

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving


Wat ga je doen als Monteur Beveiliging


Voor onze klant zoeken we een monteur in de beveiliging die de afgelopen jaren zich heeft ontwikkeld binnen de service. Naast de service dien jij ook, waar nodig, zowel nieuwe producten te installeren als de oudere producten te onderhouden op basis van onderhoudscontracten. Het is een allround functie binnen een bedrijf die graag investeert in zijn werknemers voor de langere termijn. 

Binnen deze functie ben jij zowel servicemonteur als probleem oplosser. Waar de klant nog beveiliging en zekerheid mist weet jij oplossingen te vinden. Je zorgt ervoor dat de huidige producten goed werken en je denkt mee met klanten om zo nog meer veiligheid te kunnen garanderen. Je bent iemand die representatief is en jij laat je niet snel uit het veld slaan door storingen die je tegen komt. 


Wat wordt er van jou verwacht

MBO 3 werk en denkniveau (niveau 4 is een pre)Je hebt meer dan 3 jaar ervaring met beveiligingsproducten; CCTV, Intercom, Speedgates, Bollards en ToegangspoortenJe bent in het bezit van een rijbewijs BJe bent in het bezit van een MBVJe bent in het bezit van een VCA basisJe bent communicatief vaardig, denkt in oplossingen en bent enigszins commercieel ingesteld

Waar ga je werken


Je gaat werken bij een klant die investeert in zijn werknemers. Elk van de techneuten wordt gezien als een verlengde van het bedrijf zelf en onze klant zoekt dan ook iemand die graag in vaste dienst wil. Het bedrijf is vooral sterk vertegenwoordigd in de Randstad maar ook daarbuiten. 
De klant is een totaalleverancier binnen de beveiliging, van intercomsystemen en CCTV tot en met speedgates en slagbomen. 


Wat wordt jou geboden

Een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaringEen enthousiast team van collega's Een bedrijf die voor de lange termijn in je investeertEen bedrijf waar jij veel vrijheid en vertrouwen krijgt

Meer weten of direct solliciteren


Neem dan contact op met Taco van Toptech op 0620604209 en refereer aan vacaturenummer 135. 


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in