+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Bandenwissel Monteur Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Toptech Nederland

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • Bonusregeling

Vacatureomschrijving


Wat ga je doen als Bandenwissel Monteur


Heb jij ervaring met de montage van banden? Ben je servicegericht en denk je dat jij met jouw snelle en zorgvuldige aanpak veel klanten blij kunt maken? Toptech is op zoek naar een mobiele bandenmonteur in omgeving Den Haag / Amsterdam / Utrecht / Rotterdam. Als Bandenwissel Monteur ben jij dagelijks onderweg naar klanten en verantwoordelijk voor het wisselen van banden en wielen bij de klant thuis of op het werk. Met jouw bedrijfsbus rijd jij overal gemakkelijk naartoe.


Wat wordt er van jou verwacht

Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als bandenmonteurJe kunt banden monteren, balanceren, repareren (tubeless) zonder problemenJe bent leergierig, hebt een passie voor auto’s/banden en gaat vol enthousiasme naar je werkJe bent van nature vriendelijk, flexibel, servicegericht, zorgvuldigUiteraard heb je goede communicatie skills en ben je representatief Je woont in of in de buurt van Den Haag / Amsterdam / Utrecht / RotterdamJe beschikt over een rijbewijs BJe zoekt een full-time job (40 uur)

Waar ga je werken


Wil jij graag aan de slag in de autobranche en elke dag bezig zijn met banden van mooie merken op verschillende locaties? Voor een mooie klant die landelijk opereert zijn we opzoek naar talenten in de auto bandenwissel techniek. Met meer dan 30 jaar bemiddelingservaring heeft Toptech een breed netwerk opgebouwd in de Techniek. Toptech staat voor haar talenten en heeft als doelstelling jou zo goed mogelijk te begeleiden bij de zoektocht naar een passende werkgever. Door middel van een kennismakingsgesprek worden jouw wensen in kaart gebracht om vervolgens te inventariseren welke vacature hierop het beste aansluit. Vanuit ons uitgebreide netwerk en expertise zijn de consultants van Toptech vervolgens in staat maatwerk te leveren om zo een perfecte match te realiseren. Onze missie is pas geslaagd als jij dé baan gevonden hebt!


Wat wordt jou geboden

Een meer dan marktconform salarisEen compleet ingerichte servicewagen die je mee mag nemen naar huisDe mogelijkheid jezelf te ontwikkelen als ondernemer25 vakantiedagen plus de mogelijkheid bij- of te verkopenEen sportabonnementEen gezellig team van collega monteursEen bonusregeling op basis van persoonlijke- en bedrijfsprestatieVaste weekenddagen (ZO-MA) Jouw werkweek is van Dinsdag t/m Zaterdag

Meer weten of direct solliciteren


Is deze vacature iets voor jou? Arnold van Toptech helpt je graag verder en is bereikbaar op 0620607989 Refereer aan het vacaturenummer 4730 of solliciteer direct met de knop solliciteren.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in