+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Service Technicus Elektrotechniek Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Toptech Nederland

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving


Wat ga je doen als Service Technicus Elektrotechniek


Als Service Technicus Elektrotechniek ben je samen met je collega-specialisten verantwoordelijk voor alle service- en geplande werkzaamheden binnen de afdeling "kleinschaligwerk". Hierbij herstel je storingen aan complexe systemen en zorg je voor een groot aantal onderhoudscontracten bij diverse verschillende opdrachtgevers zoals de overheid, gemeente, hotels, zorginstellingen, scholen, MKB bedrijven, aannemers, VvE beheerders, woningcorperaties en luxe appartementen.

Jij bent een specialist op het gebied van sterkstroom, zwakstroom en video- intercomsystemen. Je kent de verschillende systemen waaronder Comelit, Galaxy, Aras analoge en IP camerasystemen en Notifier, brand- en ontruimingssystemen.


Wat wordt er van jou verwacht

Als professional versta je de kunst de klant tevreden te stellen en ze goed op de hoogte te stellen en te informeren over de werkzaamheden en ze op en top uit te voerenJe bent instaat om de klant goed te helpen dat hij begrijpt waarom hij uiteindelijk een factuur ontvangtAls Service Technicus Elektrotechniek ben je het monteursniveau overstegen en bezit je naast een MBO denk en werkniveau een gedegen achtergrond in het servicewerkJe hebt meerdere jaren ervaring in de ElektrotechniekRuime vervaring en kennis van Comelit intercomsystemen Interesse en aanleg voor uiteenlopende zwakstroom systemenJe bent representatief, leergierig en oplossing gerichtEen klant vriendelijke instelling, communicatief, collegiaal en sociaalvaardigGoede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschriftJe bent in het bezit van een VCA diploma en rijbewijs BEen bewijs van onbesproken gedrag (VOG) afgegeven door het Min. van JustitieWoonplaats in de regio Den Haag

Waar ga je werken


Onze opdrachtgever is een middelgroot elektrotechnisch familiebedrijf dat al 25 jaar in de Haagse regio zijn diensten aanbiedt bij een zeer gevarieerde klantenkring. Zowel in de Zorg, Onderwijs, Hotels, Overheid, Bedrijfsleven, Sport en Recreatie, Particulieren en VVE's. Hun dienstverlening betreft Elekto, Beveiliging en Telematica.


Wat wordt jou geboden

Jouw wensen zijn onze uitdagingEen mooi salarisGoede secundaire arbeidsvoorwaardenDoorgroeimogelijkhedenEen enthousiast team van collega's

Meer weten of direct solliciteren


Arnold helpt jou graag verder en is bereikbaar voor meer informatie op 0620607989 en via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. 
Enthousiast over de vacature? Je bent meer dan welkom bij Toptech Nederland.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in