+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Shiftleader horeca Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Roompot Vakanties

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.476 - € 3.015 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Even voorstellen...

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière? En ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Stel je voor... als shiftleader Horeca ga je aan de slag bij Vakantiepark Kijkduin. Dit bruisende familiepark aan de kust biedt de perfecte vakantie-ervaring, en jij speelt een cruciale rol in ons gloednieuwe horecaconcept, waar we onze gasten de beste service en onvergetelijke momenten willen bieden!


Zo ziet jouw werkdag er bij ons uit...

Kom bij ons werken op Vakantiepark Kijkduin! In de zomer van 2022 hebben we een nieuwe horeca-outlet geopend met duurzaamheid, innovatie en verse producten in het hart van alles wat we doen.

We hebben alle smaken die je maar kunt bedenken: van koffie en gebak tot snacks en ijs, en zelfs traditionele pizza's uit authentieke steenovens. Ons à la carte restaurant biedt een gevarieerd menu met heerlijke gerechten.

Als shiftleader Horeca ga je samen met een gedreven horecateam aan de slag om de horeca tot een groot succes te maken. Je motiveert je team vanuit je passie voor gastvrijheid en gebruikt je uitgebreide horeca-ervaring om het beste resultaat te bereiken.

Als natuurlijke leider coördineer je de dagelijkse taken van het bedienend personeel op een coachende manier. Je bent flexibel en kunt snel schakelen. Zelfs in de drukste momenten blijf je kalm, want dat is wanneer jij energie krijgt!

Dankzij jouw ervaring in de horeca ben je bekend met het opstellen en naleven van budgetten en KPI's. Samen met onze horecamanager Monique stel je KPI's op en neem je het voortouw om deze doelen te bereiken. Daarnaast werk je zelf actief mee op de werkvloer, want het opnemen van bestellingen en het bedienen van onze gasten geeft jou veel voldoening.

Even voorstellen: Onze F&B manager Monique

Monique is al 12 jaar werkzaam als horecamanager op Vakantiepark Kijkduin. Ze is enthousiast over haar baan en vertelt iedereen dat het de allerleukste job is die je je kunt voorstellen. Sinds april 2022 zijn we trots op ons geheel nieuwe restaurant op het park, en Monique kijkt er naar uit om samen met haar team dit nieuwe concept tot een succes te maken!


Wat kun je van ons verwachten?
  • Een salaris vanaf €2.476 en €3.015 bruto per maand op basis van 38 uur (afhankelijk van jouw opleiding en ervaring).
  • Een jaarcontract bij ons. Als de samenwerking wederzijds bevalt, is er kans op een vast contract.
  • Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer (vanaf 5 kilometer enkele reis).
  • 25 vakantiedagen (op basis van 38 uur) en 8% vakantietoeslag.
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling via (vak)opleidingen.
  • Een personeelspas waarmee je korting krijgt op een vakantie bij Roompot, evenals in onze horeca, shops en Boutiques. Daarnaast mag je gratis gebruik maken van onze faciliteiten zoals zwembaden, bowlingbanen en minigolfbanen.

Wie ben jij?
  • Je bent fulltime beschikbaar.
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Den Haag of in de nabije omgeving.
  • Je hebt meerdere jaren werkervaring in een vergelijkbare functie in de horeca.
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands, met Engels en Duits als mooie extra's.
  • Bij voorkeur heb je ervaring met werken met computers en systemen.
  • Je bent flexibel en bereid om in de avonden, weekenden en op feestdagen te werken.

Toonaangevend

Jouw bestemming

Vakantiepark Kijkduin, gelegen achter de duinen, biedt het ultieme vakantiegevoel. Het strand is op loopafstand, er is een gezellig terras, leuke speeltuinen en een overdekt zwembad, allemaal binnen handbereik. Gasten kunnen vanaf het park gemakkelijk naar de bruisende boulevards van Kijkduin en Scheveningen fietsen, en de winkels van Den Haag zijn ook vlakbij!

Met een team van 80 medewerkers werken we elke dag aan het creëren van de perfecte vakantie-ervaring op Kijkduin! Ben jij klaar om deel uit te maken van ons team? Solliciteer vandaag nog!


Contactinformatie

Vragen over deze vacature?

Kun je niet wachten om te beginnen? Solliciteer dan direct via de sollicitatie button. Op die manier komen je gegevens meteen bij ons in het systeem en kunnen we je sollicitatie het beste in behandeling nemen.

Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact via 0113-820781 of stuur een mailtje naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


HR Roompot
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in