+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.

Microsoft Business Intelligence Consultant Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Pong

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 - 40 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Wat ga jij doen?

Van IT´er tot eindgebruiker. Iedereen heeft een deel van de informatie die jij nodig hebt. Om de juiste verbanden te leggen is er altijd "one more question to ask". Die vragen stel je aan medewerkers van de Rijksoverheid zoals, de Politie, Belastingdienst en RVO, of commerciële bedrijven en financiële instellingen zoals, De Nederlandsche Bank, Rabobank en Ziggo.

Onze klanten hebben jou nodig voor de continuïteit of productiviteit van hun organisatie. Als BI Consultant praat je met iedereen. Van IT´er tot eindgebruiker. Door jouw ervaring weet je welke rol je moet aannemen om de vraag achter de vraag helder te krijgen. Natuurlijk weet je ook hoe je data moet structureren en daar slimme tools aan kan koppelen die de gebruikersvraag beantwoorden.
Je ziet de tool niet als doel, maar juist als middel om dit voor elkaar te krijgen. 

Binnen Pong krijg je de kans om te werken aan de meest complexe vraagstukken bij grote Nederlandse organisaties zoals DNB, NUON of binnen de Rijksoverheid. Dat vraagt om zowel technische expertise als sterke communicatieve vaardigheden.

Waar kom je te werken?

Ons doel is om organisaties te begeleiden bij het realiseren van een data-gedreven digitale transformatie door middel van het leveren van toonaangevende diensten op het gebied van Data Governance, Data & AI en Testautomatisering.

Wat wij vragen?
Je bent communicatief sterk bent, betrokken bent en sociaal. Ondanks je afgeronde hbo-studie ben je nog lang niet uitgeleerd en je weet ons alles te vertellen over Microsoft SQL server.

Daarnaast heb je:
  • Drie jaar relevante werkervaring;
  • Kennis van en ervaring met BI onderdelen in Microsoft SQL Server zoals, SSAS, SSIS en SSRS;
  • Ervaring met BI concepten zoals, Kimball, Data Vault, ETL en OLAP.
  • Tot slot heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en ben je woonachtig in Nederland.
Wat wij bieden?

Zoals gezegd: werkgeluk staat bij Pong. op nummer één. Wij willen dat jij met plezier in de auto stapt. Wij denken dat te kunnen bereiken door:
  • Jou te laten meedenken over je volgende opdracht;
  • Je een goed salaris te bieden;
  • Een contract voor onbepaalde tijd te geven;
  • Een ruim trainingsaanbod te bieden, waardoor je diverse certificaten kan behalen.
  • En natuurlijk door je te faciliteren in wat je nodig hebt om je functie goed uit te kunnen voeren. Denk hierbij aan een leaseauto die je ook privé mag rijden, een laptop en een vaste vergoeding voor je mobiele telefoon.


Bedrijfsomschrijving

Wij zijn Pong. Wij geven je IT-carrire een boost. Of je nu specialist bent in Business Intelligence, Java, Project Management, Testing of Application Management, Pong is jouw ‘next step’. We zijn een jong bedrijf, maar nu al werken we voor flinke opdrachtgevers, zoals Nuon, Rabobank, de politie en KPN. We helpen deze bedrijven en organisaties met digitaal flexibeler te zijn en datagedreven te opereren. Daarvoor zoeken we ervaren IT-specialisten die zich willen ontwikkelen tot senior-experts. Voel je je aangesproken? Bij Pong zet je de volgende stap in je carrière. Door onder meer onze cursussen, coaching en workshops krijg je de kans het beste uit jezelf te halen. Bovendien geven we je veel keuzevrijheid: wil je bijvoorbeeld een vast dienstverband of word je onderdeel van een zelfstandig team?
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in