+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Accountmanager Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Konijnenburg

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

In deze zelfstandige buitendienstfunctie ben jij, na een gedegen inwerkperiode, samen met je directe collega in de verkoopbinnendienst, verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van (key-)accounts in West-Nederland. Jij weet bestaande klanten op een enthousiaste wijze aan je te binden en weet zelfstandig new business te genereren binnen de groep OEM-bedrijven, (industriële) eindgebruikers en de technische vakhandel.

Door jouw actieve houding en natuurlijke interesse in productieprocessen ben jij in staat je volledig in te leven in jouw klanten. Op basis van een goed technisch advies, de uitgebreide toepassingsmogelijkheden en de klant specifieke oplossingen, overtuig jij de klant van de toegevoegde waarde van Konijnenburg. Je krijgt veel ruimte om te ondernemen, nieuwe markten aan te boren en wordt hierbij optimaal ondersteund door het verkoopkantoor in Amsterdam. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.



Gevraagd

Voor deze commerciële spilfunctie gaat de voorkeur uit naar enthousiaste kandidaten met gevoel voor techniek en een ruime verkoopervaring in de industriële markt. Jij bent een echte teamplayer maar kunt ook prima zelfstandig werken. Je bent flexibel, resultaat- en oplossingsgericht en communicatief sterk. Je woont bij voorkeur in de driehoek Den Haag – Amsterdam – Utrecht.



Aanbod

Konijnenburg B.V. biedt een uitdagende functie bij één van de marktleiders in de branche. Een inspirerende werkomgeving gedreven door innovatie en technologische ontwikkelingen. Een prettige en informele werksfeer, korte communicatielijnen en een no-nonsense mentaliteit. Uiteraard kent Konijnenburg een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden.

Heb je belangstelling of zijn er nog vragen? Neem gerust even contact met ons op!



Bedrijfsomschrijving


Konijnenburg B.V. in Amsterdam is sinds de oprichting in 1946 uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van transport- en industriewielen. Als wielenexpert ontwikkelt het bedrijf continu producten met optimale roleigenschappen en levert men oplossingen afgestemd op specifieke klantwensen, tegen concurrerende prijzen. Klanten zijn de grote en middelgrote bedrijven in met name Nederland, maar ook daarbuiten, waarvoor o.a. wielen op maat worden ontwikkeld, geproduceerd en geassembleerd. Daarnaast wordt het wielenprogramma van Konijnenburg geleverd aan vele bedrijven in vele verschillende branches, maar ook via de technische vakhandel en dealers.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in