+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Docent NaSk Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Matchpartner

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.573 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Ben je een enthousiaste docent NASK die klaar is om zijn of haar passie voor de exacte vakken over te brengen? Wij zoeken iemand die leerlingen kan inspireren en motiveren in de regio Haaglanden. Je zorgt voor interessante lessen en een leeromgeving. Het maakt niet uit of je al ervaring hebt of nog studeert, als je gemotiveerd bent om te leren en te groeien. Join ons team van onderwijzers en help de volgende generatie! Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

 Ben jij een enthousiaste docent NASK die klaar is om zijn of haar passie voor de exacte vakken over te brengen op de volgende generatie? Zoek niet verder, want wij zijn op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een gedreven docent NASK voor de regio Haaglanden. Je belangrijkste taak zal zijn om leerlingen van verschillende niveaus te inspireren en te motiveren tijdens je lessen.

Als docent ben je niet alleen bevoegd, maar heb je ook de gave om complexe onderwerpen op een boeiende manier uit te leggen en leerlingen te intrigeren. Je bent in staat om een dynamische leeromgeving te creëren waarin leerlingen worden gestimuleerd om hun nieuwsgierigheid te ontwikkelen en hun kennis te vergroten.

Je bent beschikbaar voor minimaal 3 dagen per week en bent bereid om jezelf te blijven ontwikkelen in het vakgebied. Of je nu al bevoegd bent of nog in de afrondende fase van je opleiding zit, wij moedigen je aan om te solliciteren en deel uit te maken van ons gepassioneerde team van onderwijzers.

Wil je meer weten over deze vacature of heb je vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Dennis via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel naar 0643629073. 

 

Gevraagd

  • Je bent in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid voor natuurkunde, scheikunde of je bent hiervoor in opleiding
  • Je hebt (stage)ervaring als docent in één van deze vakken
  • Beschikbaar voor minimaal 0,4 fte


Aanbod

  • Schaal LB (maximaal €4.573,-) van de cao het voortgezet onderwijs
  • 8,33% vakantietoeslag
  • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer voor de volledige woon-werkafstand
  • Begeleiding en coaching op je persoonlijke situatie
  • Toegang tot een netwerkomgeving van collega's binnen het onderwijs


Bedrijfsomschrijving

We zorgen voor een open en veilig leef- en leerklimaat waarin leerlingen aandacht en erkenning krijgen. Ontwikkeling van individuele talenten en behoeften, wederzijds respect en samenwerking vinden wij belangrijk.Het onderwijs sluit aan bij de individuele behoeften, talenten en wensen van de leerling. We leiden op tot kritische burgers. Onze leerlingen behalen hun diploma en ontwikkelen vaardigheden voor de hedendaagse en toekomstige maatschappij. Burgerschapsvorming is hier een onderdeel van. Docenten bieden de juiste begeleiding, toegespitst op de individuele leerling, en ontwikkelen voortdurend hun professionele vaardigheden. Leerlingen zijn medeverantwoordelijk voor hun eigen leerproces. Feedback en reflectie zijn tools die we hiervoor inzetten. Zowel ouders/verzorgers, organisaties, primair onderwijs en vervolgonderwijs worden actief betrokken in de vormgeving van het leerproces.Matchpartner biedt jou als docent de zekerheid van een contract met de flexibiliteit om te doen wat jou gelukkig maakt. Matchpartner Onderwijs bestaat uit een klein team van bevlogen medewerkers die kijken naar jouw wensen en behoeften. Op basis hiervan maken wij de match die jou de garantie geeft op werkplezier. Daarnaast zorgen wij voor voldoende begeleiding en treed je toe tot een netwerk van vele gedreven docenten die graag met jou van gedachten wisselen. In ons netwerk van docenten staat passie voor het vak voorop. Onze docenten beschikken over uitstekende vakkennis en over de vaardigheden om een veilig en gestructureerd leerklimaat te creëren. Daarbij hebben ze oog en hart voor de leerlingen. Er wordt gekeken naar de verschillende behoeften die er zijn binnen de klas en daar wordt op ingespeeld met passende werkvormen. Ten slot zijn onze docenten positief-kritisch en wordt er mee gedacht om de school verder vooruit te helpen. Tijdens het kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen en halen we jouw sterke punten naar boven. Wij koppelen jouw kracht, wensen en behoeften aan ons groot netwerk van scholen om de perfecte match te maken. Wij regelen het gesprek en ondersteunen je tijdens het sollicitatiegesprek. Samen proosten we op de goede afloop van dit gesprek. In de maanden hierna zorgen wij ervoor dat jij je volledig kan focussen op hetgeen waar jij goed in bent: lesgeven. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in