+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Business Support Coördinator - Existing Customer Operations Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Odido

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • Bonusregeling, Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze rol bij een toonaangevende telecomprovider ben je het aanspreekpunt voor zakelijke klanten, waarbij je zorgt voor advies en service op maat. Je speelt een cruciale rol in het realiseren van een vlekkeloze onboarding en het verbeteren van onze dienstverlening. Geniet van uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een aantrekkelijk salaris, hybride werkmogelijkheden, een uitgebreid pakket aan leermogelijkheden, en een reeks aan leuke bedrijfsevenementen. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Dit ga je doen

In deze veelzijdige rol ben jij, als Business Support Coördinator, de schakel tussen onze klanten en ons netwerk. Geen klant is hetzelfde, daarom bied jij advies en service op maat. Daarnaast ben jij een drijvende kracht achter verbeterplannen en neem je actief deel aan verschillende projecten, waardoor het voor zowel onze klanten als onszelf steeds eenvoudiger wordt.

Je staat onze zakelijke klanten te woord via diverse kanalen, zoals e-mail, telefoon en ons klantportaal. Alle verzoeken, van bijbestellingen tot factuurvragen, worden door jou afgehandeld of doorgezet binnen de organisatie. Soms breng je zelfs een bezoek aan klanten om hen te informeren over onze systemen en de mogelijkheden van Odido.

Samen met het accountteam zorg je voor een naadloze onboarding van nieuwe klanten. Daarnaast neem je proactief contact op met klanten die in aanmerking komen voor verlenging. Door nauw samen te werken met accountmanagers streven we naar niets minder dan het beste resultaat voor onze klanten.


Samen zijn we

We zijn Odido, de nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV. En met bijna 2.000 collega’s laten we zien dat telecom beter kan. Want technologie is er voor iedereen. Waar je ook vandaan komt, waar je ook heengaat. Met Odido doet iedereen mee aan de digitale wereld. Dat is onze ambitie. Iedereen bij Odido bouwt mee aan een merk dat menselijk, optimistisch en vooruitstrevend is. Is dat ook echt wat voor jou? Dan passen we goed bij elkaar. 


Hier staan we voor

Onze naam - je kan hem ook van achteren naar voren lezen - bestaat uit verschillende vormen. Die samen een eenheid zijn. Want dat is hoe we naar de wereld om ons heen kijken. Als een plek waar mensen, hoe verschillend ook, samen vooruitgaan. We zijn er voor elkaar. We kijken altijd wat er kan.  

We vieren diversiteit en zetten ons in voor een inclusieve werkomgeving met gelijke kansen voor iedereen. Dat klinkt goed natuurlijk. Maar we laten het niet bij mooie woorden: bij Odido zijn we erkend Top Employer. Een bevestiging waar we trots op zijn. 


Dit hebben we voor je
  • Goed salaris en variabele bonusregeling; 
  • Hybride werken; 
  • Goede pensioenregeling; 
  • 30 vakantiedagen (als je fulltime bij ons werkt), een extra vrije dag na Hemelvaart en inwisselbare feestdagen;  
  • Een Odido abonnement;  
  • Veel doorgroei- en leermogelijkheden; 
  • Persoonlijk jaarlijks leerbudget en ruim 200 digitale trainingen en cursussen; 
  • Workshops, learningweeks, jaarlijkse skitrip, leuke uitjes en feesten.
Dit breng je mee

Terwijl de accountmanager zich toelegt op het sluiten van deals, ben jij als Business Support Coördinator onze rots in de branding als het aankomt op service. Je bent niet alleen enthousiast en flexibel, maar ook een meester in communicatie. Jouw gestructureerde aanpak en sterke persoonlijkheid zorgen ervoor dat klanttevredenheid jou energie geeft. Als verbinder binnen het team, weet je altijd de juiste prioriteiten te stellen, zodat zowel het team als de klant op jou kunnen rekenen! Verder beschik je over:

  • Hbo werk- en denkniveau en/of 2 jaar ervaring in een soortgelijke rol;
  • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal;
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel voor het leveren van hoogwaardige service.
Elke dag leren

Bij Odido leren we elke dag. Allemaal. Je bent zelf verantwoordelijk voor je ontwikkeling. Daarom bepaal je zelf hoe, wat en wanneer je leert. We hebben meer dan 200 digitale trainingen waarmee je aan professionele én persoonlijke doelen kan werken. Aan ouderwetse functioneringsgesprekken en beoordelingen doen we niet. Je houdt je manager en je collega’s op de hoogte van je doelen en de voortgang: jij hebt de regie. 


Druk op de knop

Ben je net zo enthousiast over Odido als wij? Dan zijn we vast een goede match. We kijken naar je uit. Solliciteren doe je via de sollicitatieknop. Zo gebeurd. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in