+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Kinderfysiotherapeut, regio Den Haag Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Fysio Networkx

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Ze hebben mooie praktijken en werken ook op basisscholen. Je komt in een team van ervaren therapeuten. Er is veel ruimte om te leren en jezelf te zijn. Ze zoeken iemand die enthousiast is en graag wil groeien. Je krijgt de kans om aan verschillende kinderen te werken. Plus, er zijn leuke teamuitjes! Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een ondernemende, zelfstandige en leergierige kinderfysiotherapeut en ben je toe aan een nieuwe uitdaging binnen het werkveld in de regio Den Haag? Dan zijn wij op zoek naar jou!

B&B Kidscare is een praktijk gericht op kinderen t/m 18 jaar. De visie is dat ieder kind, ongeacht de aandoening of klacht, zich hier thuis voelt en goed behandeld kan worden. Van zuigelingen tot aan pubers. Hiervoor hebben ze mooie praktijken, verspreid over Den Haag, met ruime oefenfaciliteiten.

Naast de praktijk werken ze veel op basisscholen. Als kinderfysiotherapeut ben je dan een dagdeel aanwezig op een basisschool om kinderen te zien.

“Bij Kidscare krijg je de kans om vooral te doen waar je goed in bent en zo nog beter te worden! Je leert veel van elkaars expertise  Je eigen ik vind ik belangrijk en dat kun je hier zijn.” – Emmeline

Om de beste zorg te kunnen bieden, hebben de therapeuten binnen de praktijk subspecialisaties. Dit betekent dat zij op een specifiek aandachtsgebied extra affiniteit en/of ervaring hebben. Denk hierbij aan: zuigelingen, ALK, ademhaling of prikkelverwerking.

Het zou leuk zijn als jij ook een subspecialisme meebrengt. Zo niet, dan kunnen ze jou helpen om hiernaar op zoek te gaan!


Wat neem je mee?

  • Een fysiotherapeut die minimaal in het laatste jaar van de masteropleiding zit;
  • Een kinderfysiotherapeut die goed zelfstandig kan werken, maar het wel leuk vindt om te sparren met collega’s;
  • Een collega die durft mee te denken om de praktijk te verbeteren;
  • Een dosis enthousiasme, inspiratie, gezelligheid en de wil om te leren!
Wat bieden zij jou?

  • Een jong bedrijf, bestaande uit 4 ervaren kinderfysiotherapeuten en 2 fysiotherapeuten in opleiding, dat altijd bezig is met verbetering van de praktijk en innoverende projecten om de best mogelijke zorg te garanderen;
  • 4 praktijken en samenwerkingen met 10 basisscholen in Den Haag;
  • Een gevarieerd patiënten aanbod;
  • Goede contacten en samenwerkingen met JKZ, (huis)artsen, consultatiebureaus en diverse disciplines zoals podotherapie, logopedie, osteopathie en diëtisten.
  • Salariëring volgens een vast salaris;
  • Onze voorkeur gaat uit naar een dienstverband van 24 – 32 uur, maar hierin is overleg mogelijk. Ook de dagen zijn in overleg;
  • EN niet te vergeten, leuke teamuitjes en etentjes!

“Werken bij B&B kidscare zorgt voor een gevarieerd aanbod aan kinderen in je agenda. Het is een vernieuwde praktijk die kijkt naar de toekomst van het vak kinderfysiotherapie.”– Danielle


Kennismaken?

Klaar om je carrière naar nieuwe hoogten te tillen?

Neem voor meer info contact op met Albert Schuurmans van Fysio Networkx door te solliciteren, bel of stuur een mailtje naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in