+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.

Operatieassistent topklinisch ziekenhuis Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 36 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Tijdelijk contract / Vast contract
  • 4.842 p/m

Vacature in het kort

Innovatie, werkplezier en diversiteit staan centraal op de OK-afdeling van dit topklinisch opleidingsziekenhuis. Als operatieassistent ben je meer dan een instrumentenaangever; je bent een onmisbare schakel in het team. Je werkt in een informele sfeer met een hecht team en krijgt de kans om je te specialiseren. Geniet van de uitstekende parkeergelegenheid, goede bereikbaarheid en de nabijheid van het strand na een drukke werkdag. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Innovatie, werkplezier en diversiteit komen samen op de OK-afdeling van deze topwerkgever!


Jouw nieuwe baan

Het werk van een OK-assistent is veel meer dan instrumenten aangeven. Je bent een klankbord, expert en adviseur. Dus onmisbaar!

Om de moderne OK te versterken, zoekt dit ziekenhuis een topper zoals jij. Op de OK-afdeling werken roulerende teams die goed op elkaar zijn ingespeeld. Kenmerkend voor de teamleden zijn professionaliteit én gezelligheid. In de operatiekamer vervul je een belangrijke rol bij chirurgische ingrepen waarbij jij de chirurg voor, tijdens en na de operatie, ondersteunt. Instrumenteren, assisteren en omlopen hoeven wij jou niet uit te leggen. Als operatieassistent assisteer je bij zeer uiteenlopende operaties, denk aan specialismen zoals urologie, neurochirurgie, gynaecologie, heelkunde, kaakchirurgie en kno. Als je je graag wilt specialiseren, houdt men rekening met jouw ambities. In goed overleg kom jij aan tafel te staan bij de operaties waar jij het liefst bij assisteert.

Deze werkplek staat bekend om de informele omgang, de gezonde aanspreekcultuur en laagdrempelige samenwerking onderling tussen operatieassistenten, anesthesiemedewerkers, recoveryverpleegkundigen en medisch specialisten. Wanneer je hier start, wordt je ontvangen door een hecht team dat jou onmiddellijk opneemt en dus jij voelt je hier zeker snel thuis.


Jouw nieuwe werkplek

Je werkt in een topklinisch opleidingsziekenhuis in de regio Haaglanden, dicht bij het strand. Dit ziekenhuis is gecertificeerd als Top Employer en biedt zorg aan de inwoners van de regio Den Haag. Zowel een level 1 traumacentrum, een oncologisch centrum en een electief centrum zijn hier te vinden. Dit ziekenhuis heeft oog voor jouw talent, ongeacht wie je bent.

Na afloop van een drukke werkdag kun je lekker uitwaaien op de boulevard van Scheveningen. Of je pakt de bus of tram naar het bruisende centrum van Den Haag. Het ziekenhuis heeft uitstekende parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Er zijn bushaltes en tramhaltes voor de deur. In de buurt is een treinstation.


Wat breng je mee?

Je bent gediplomeerd als operatieassistent. Ben je bijna in het bezit bent van het diploma tot operatieassistent? Solliciteer dan ook! Je bent communicatief sterk en voelt je als een vis in het water binnen een team. vindt het leuk om te rouleren over 3 OK-locaties in dit ziekenhuis. Samen met collega’s ben je in staat om het rooster rond te krijgen. Want het rooster bespreken jullie samen.


Arbeidsvoorwaarden

Via BKV werk je op basis van uitzenden of detacheren. Ben jij lang of juist kort beschikbaar, alles is mogelijk. Ook jouw uren zijn bespreekbaar. Op basis van een 36-urige werkweek ontvang je een salaris van maximaal 4.842 euro bruto per maand (FWG 55 cao ziekenhuizen).

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in