+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.

Docent Wiskunde Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.301 - € 5.862 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Stap in de rol van wiskundige wonderdocent en laat de magie van getallen tot leven komen in het klaslokaal. Differentieer je lessen om elke leerling te inspireren en te laten groeien in de wondere wereld van de wiskunde. Daag je leerlingen uit met intrigerende puzzels en maak statistiek betekenisvol door het te verbinden met het dagelijks leven. Geniet van flexibiliteit, zekerheid, en de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling, plus aantrekkelijke financiële voordelen. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Formuleer je toekomst als docent wiskunde en sluit je aan bij ons dynamische en getalenteerde team! We zijn op zoek naar een meester in de getallen, een wiskundige wonderdocent die leerlingen kan betoveren met de magie van de wiskunde.

Goud in getallen: Als wiskundige wonderdocent zet je de leerlingen aan tot denken en redeneren met boeiende en uitdagende wiskundige vraagstukken. Je brengt getallen, formules en grafieken tot leven en laat leerlingen de schoonheid van de wiskunde ervaren.

Differentiatie-dimensie: Je past je wiskundeles aan op verschillende niveaus en leerstijlen, waardoor elke leerling zich kan ontwikkelen en groeien in de wondere wereld van de getallen. Je ontdekt de kracht van differentiatie en zet het in als een waar wapen tegen wiskundige weerstand.

Rekenkundige reisgids: Je begeleidt leerlingen bij hun rekenkundige reis door de diverse domeinen van de wiskunde, van algebra en meetkunde tot statistiek en kansberekening. Je zorgt ervoor dat ze elke stap van de reis begrijpen en je motiveert hen om elke wiskundige uitdaging met vertrouwen aan te gaan.

Pythagorische puzzelaar: Je daagt leerlingen uit met intrigerende wiskundige puzzels en breinbrekers. Je stimuleert hun analytisch denken en probleemoplossende vaardigheden. Voor jou is geen wiskundig raadsel te moeilijk, je bent de Pythagoras van het klaslokaal!

Statistische storyteller: Je maakt statistiek betekenisvol door het te verweven met echte situaties en het dagelijks leven. Je vertelt verhalen met cijfers en data, waardoor leerlingen statistische concepten begrijpen en de wereld om hen heen beter kunnen analyseren.

Wat wij bieden aan jou:

  • Een salaris conform de CAO-PO tussen de €3.301,00 en €5.862,00 (LB of LC);
  • Als ZZP'er ben je ook zeker welkom!
  • Maandag® biedt een eindejaarsuitkering 8,33%, vakantiegeld 8,33% en een pensioenregeling bij Be Frank;
  • Flexibiliteit en zekerheid;
  • Vanuit een (vast) dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een project voor de lange termijn behoort zeker tot de mogelijkheden;
  • Reiskostenvergoeding op basis van 0,23 per kilometer (loondienst);
  • Het werken aan je persoonlijke ontwikkeling en het volgen van diverse cursussen en trainingen behoort tot de mogelijkheden.
Functie eisen

Wat vragen wij van jou:

  • Eerste of Tweede graad bevoegd of in opleiding.
  • Werkervaring in het onderwijs is een pré;
  • Fulltime, parttime is ook bespreekbaar.

Ben jij klaar om een wiskundige wonderdocent te worden? Laat zien dat jij de formule hebt voor wiskundig succes en sluit je aan bij ons team van getallenmeesters!


Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent Wiskunde die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in