+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.

CSA medewerker (Centrale Sterilisatie Afdeling) omgeving Zuid-Holland Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Yesway

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 16 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Freelance
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In het ziekenhuis in Zuid-Holland zoeken we een nieuwe collega voor de afdeling CSA. Jouw werk is heel belangrijk omdat je helpt infecties te voorkomen. Je zorgt voor het schoonmaken en klaarmaken van medische instrumenten. Ook hou je de voorraad bij. Je werkt samen met verschillende mensen in het ziekenhuis. We bieden een goede beloning, vergoeding voor reizen en extra geld voor werken op onregelmatige tijden. Je krijgt ook hulp en advies van ons team. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Voor een ziekenhuis in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een medewerker CSA. Jij bent onmisbaar in het ziekenhuis en jouw werk is heel belangrijk. Je bent én blijft constant op de hoogte van relevante wet- en regelgeving op het gebied van sterilisatie en infectiepreventie. Als medewerker van deze afdeling ben je verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van sterilisatieprocessen volgens de geldende richtlijnen en protocollen. Dit omvat het reinigen, desinfecteren, verpakken en steriliseren van medische instrumenten en apparatuur. Mede door jouw rol kunnen infecties voorkomen worden. Nauwkeurig werken is hierbij dan ook een must. Je zorgt voor het onderhoud en de controle van sterilisatieapparatuur om ervoor te zorgen dat deze goed functioneert en voldoet aan de kwaliteitsnormen. Daarnaast houd je toezicht op de voorraad van steriele instrumenten en verbruiksartikelen, je zorgt ervoor dat er voldoende voorraad beschikbaar is voor gebruik op verschillende afdelingen van het ziekenhuis. Je werkt nauw samen met artsen, verpleegkundigen en andere medewerkers van verschillende afdelingen als operatiekamers en poliklinieken. Hierbij is het van belang dat jij communicatief vaardig en eenvoudig te benaderen bent. Dit om er samen voor te zorgen dat zij tijdig over steriele instrumenten beschikken voor medische ingrepen en procedures.


Over de opdrachtgever

Bij Yesway geloven we in het vormgeven van jouw ideale loopbaan. Te midden van ons uitgebreide aanbod streven we ernaar om samen met jou de perfecte match te vinden bij ziekenhuizen waar jij je niet alleen op je gemak zult voelen, maar waar je ook echt thuishoort. Yesway beschikt over een omvangrijk netwerk en onderhoudt vruchtbare samenwerkingen met diverse verpleeghuizen en ziekenhuizen. Dit stelt ons in staat om jou te voorzien van niet alleen een fantastische opdracht, maar ook een unieke ervaring waarin jouw vaardigheden volledig worden gewaardeerd en de diensten perfect aansluiten bij jouw persoonlijke wensen. Bij Yesway staat jouw leefgeluk centraal en daarom luisteren wij zorgvuldig naar jouw eisen, waarbij jij altijd het middelpunt van onze aandacht bent.


Wat wij bieden
  • Een passend uurtarief afhankelijk van je (werk)ervaring.
  • Reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslagen.
  • Een langdurige opdracht van minimaal 3-6 maanden met kans op verlenging.
  • Begeleiding en ondersteuning van onze Recruitment Consultants en Regiomanagers.
  • Administratieve ontzorging wordt verzorgd door onze afdeling Service en Advies.
Meer informatie

Zeg jij ook ja tegen de Yesway? In een persoonlijk gesprek brengen we samen in kaart wat leefgeluk voor jou betekent en hoe jouw baan als verpleegkundige daaraan kan bijdragen. Je solliciteert met een sollicitatievideo, een appje of een motivatiebrief. Zit je toch niet op je plek bij de opdrachtgever? Geen zorgen, dan zoeken we iets anders. Jij zorgt voor een ander en wij zorgen voor jou. Eerst nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Chanel Gopal: 06 59 20 04 93 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in