+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.

Docent Wiskunde Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.301 - € 5.862 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Ben jij een echte Wiskunde-Wonder en hou je ervan om cijfers en formules tot leven te brengen voor leerlingen? Als Docent Wiskunde ben jij de gids die hen door het Wiskundige Universum leidt. Je maakt moeilijke dingen makkelijk en helpt elke leerling groeien. Bij ons krijg je de kans om niet alleen les te geven, maar ook zelf te leren en te groeien. We bieden flexibiliteit, zekerheid en de mogelijkheid om aan verschillende projecten te werken. Plus, je kunt je blijven ontwikkelen met trainingen en cursussen. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Ben jij de Wiskunde-Wonder die de sommen laat sprankelen als Sterren aan de Hemel? Wil jij de Coördinaten zijn die leerlingen de juiste richting wijzen in de wereld van cijfers en formules? Dan hebben wij een "rechte lijn" naar jouw droombaan! Wij zoeken een gepassioneerde Docent Wiskunde om ons onderwijsteam exponentieel te versterken.

Als Docent Wiskunde ben jij de Meester van de Haakse Hoeken, de Guru van de Pythagoras en de Virtuoos van de Algebra. Jouw missie is om leerlingen te begeleiden in hun reis door het Wiskundige Universum en hen te helpen hun eigen "X" te vinden. Met jouw Passie voor cijfers en formules maak je complexe concepten begrijpelijk en zorg je voor een positieve GROEI-factor bij elke leerling.


Functie eisen

Een gedreven en enthousiaste houding met een passie voor Wiskunde die aanstekelijk werkt op leerlingen. Uitstekende didactische vaardigheden en het vermogen om abstracte concepten helder uit te leggen. Een Creatieve Geest die "buiten de kaders" van het lesboek kan denken om leerlingen te inspireren. In staat om "tangens"-tijden te creëren waarin leerlingen intensief kunnen oefenen. Een Empathisch Vermogen om de individuele leerbehoeften van leerlingen te herkennen en hierop in te spelen.

Wat wij bieden aan jou:

  • Een salaris conform de CAO-PO tussen de €3.301,00 en €5.862,00 (LB of LC);
  • Als ZZP'er ben je ook zeker welkom!
  • Maandag® biedt een eindejaarsuitkering 8,33%, vakantiegeld 8,33% en een pensioenregeling bij Be Frank;
  • Flexibiliteit en zekerheid;
  • Vanuit een (vast) dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een project voor de lange termijn behoort zeker tot de mogelijkheden;
  • Reiskostenvergoeding op basis van 0,23 per kilometer (loondienst);
  • Het werken aan je persoonlijke ontwikkeling en het volgen van diverse cursussen en trainingen behoort tot de mogelijkheden.

Wat vragen wij van jou:

  • Eerste of Tweede graad bevoegd of in opleiding.
  • Werkervaring in het onderwijs is een pré;
  • Fulltime, parttime is ook bespreekbaar.

Voel jij je als een Logaritme dat naar het oneindige gaat en kun je niet wachten om deze Wiskundige Reis met ons aan te gaan? We kijken uit naar jouw "Wiskunstige" sollicitatie!


Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent Wiskunde die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in