+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.

Docent Biologie Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.301 - € 5.862 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Ben je een bioloog die dol is op de natuur en wil je dit enthousiasme delen met leerlingen? Dan is deze baan perfect voor jou. Als docent biologie maak je de wereld van levende organismen op een leuke manier toegankelijk. Je gebruikt humor en creativiteit om complexe onderwerpen eenvoudig uit te leggen. Je krijgt de kans om jonge, nieuwsgierige geesten te inspireren. Plus, er zijn leuke extra s zoals een eindejaarsuitkering, vakantiegeld, en de mogelijkheid om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Ben jij een ware bioloog en wil je jouw enthousiasme voor de natuur overbrengen op de volgende generatie? Zoek niet verder! Onze school is op zoek naar een gepassioneerde docent biologie om onze leerlingen te betoveren met de wondere wereld van levende organismen. Als je een zwak hebt voor woordgrappen die het hart van elke bioloog sneller doen kloppen, dan is dit de perfecte gelegenheid voor jou om je stempel te drukken op jonge en nieuwsgierige geesten!

Jij wordt de cel-ebrity van onze school, die alle geheimen van het leven onthult aan onze leerlingen! Met jouw oog voor detail en precisie, zorg je ervoor dat onze leerlingen de microscoop niet als een-microscoopje aanzien. Je brengt de evolutie van de lessen naar een hoger niveau, en zorgt ervoor dat onze leerlingen begrijpen hoe soortgelijke grappen zich door de tijd hebben ontwikkeld. Plantkunde is jouw 'wortel' en tak, en je maakt het groeien van kennis tot een on-vergeetbaar proces. Dierkunde wordt door jou tot een 'beestachtig' interessant vak gemaakt, en je laat onze leerlingen hun vachtje niet afschrikken door complexe biologische concepten. Je weet als geen ander hoe je het ecosysteem van het klaslokaal in evenwicht houdt en een positieve invloed uitoefent op de leerklimaat. In jouw lessen zijn de genen verweven met humor, waardoor het DNA van kennis in onze leerlingen versterkt wordt. Je stimuleert de nieuwsgierigheid van onze leerlingen en maakt hen zo enthousiast dat ze roepen: "Ik ben een mitochondrion, want ik geef energie voor alles wat ik doe!"

Wat wij bieden aan jou:

  • Een salaris conform de CAO-PO tussen de €3.301,00 en €5.862,00 (LB of LC);
  • Als ZZP'er ben je ook zeker welkom!
  • Maandag® biedt een eindejaarsuitkering 8,33%, vakantiegeld 8,33% en een pensioenregeling bij Be Frank;
  • Flexibiliteit en zekerheid;
  • Vanuit een (vast) dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een project voor de lange termijn behoort zeker tot de mogelijkheden;
  • Reiskostenvergoeding op basis van 0,23 per kilometer (loondienst);
  • Het werken aan je persoonlijke ontwikkeling en het volgen van diverse cursussen en trainingen behoort tot de mogelijkheden.
Functie eisen

Solliciteer nu en word onderdeel van ons bloeiende onderwijsteam, waar we de groei en ontwikkeling van onze leerlingen koesteren en biologie tot leven brengen! We beloven dat je een onver-geetbare ervaring zult hebben terwijl je jonge geesten voedt en hen klaarstoomt voor een 'cel'-ebratie van kennis!

Wat vragen wij van jou:

  • Eerste of Tweede graad bevoegd of in opleiding.
  • Werkervaring in het onderwijs is een pré;
  • Fulltime, parttime is ook bespreekbaar.
Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent Biologie die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in