+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Diagnose Technicus Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

RED Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.000 p/m

Vacature in het kort

Het bedrijf is een toonaangevend bedrijf in de autobranche. Als Diagnose Technicus speel je een belangrijke rol. Je werkt aan het onderhoud en de reparatie van auto's, vooral bij ingewikkelde problemen. Je helpt mee om de auto's in topvorm te houden. Dit bedrijf is altijd bezig met de nieuwste technieken en zorgt voor auto's van de beste kwaliteit. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Onze opdrachtgever heeft vestigingen in, Den Haag, Leiden, Maasdijk, Naaldwijk en Roelofarendsveen. De regio's waarin zij actief zijn bieden grote kansen om de marktaandelen nog meer te versterken. Zo'n 400 medewerkers zetten zich dagelijks in voor hun klanten. Naast continuïteit is klantentevredenheid prioriteit nummer 1. De afgelopen jaren heeft het bedrijf een sterke groei doorgemaakt, waarbij diverse bedrijfsprocessen zijn geoptimaliseerd en geprofessionaliseerd. Als merk lopen zij voorop als het gaat om technische ontwikkeling en het bouwen van auto's van absolute topkwaliteit. Wil jij als Diagnose Technicus je steentje bijdragen aan deze kwaliteit? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

Wat ga je doen?
Je komt te werken in het technische team en je zorgt ervoor dat de auto's van de klanten in topconditie blijven. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verrichten van de complexere reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan personenwagens. Je stelt zelfstandig diagnoses aan complexere (elektronische) systemen en deze weet je vervolgens zelfstandig op te lossen en te repareren. Wat is jouw uitdaging? De ingewikkelde storingen waarbij je systematisch en efficiënt volgens de richtlijnen werkt naar het stellen van de juiste, onderbouwde diagnose. Verder ben je verantwoordelijk voor het administratief verwerken van de verrichte werkzaamheden.

Gevraagd

Je voelt je thuis in een directe en resultaatgerichte omgeving en je bent goed in staat om in teamverband te werken. Collega's omschrijven jou als een fijne collega en je bent klantgericht ingesteld. In iedere situatie weet je op de juiste manier met klanten en collega's te communiceren over de uitgevoerde of uit te voeren werkzaamheden. Naast dat je minimaal 3 jaar ervaring hebt als Diagnose Technicus herken jij jezelf in onderstaande:
  • Je bent in het bezit van minimaal een mbo-4 diploma tot Diagnose Technicus of gelijkwaardig;
  • Ervaring in het premium segment is een pre.


Aanbod

Je komt te werken voor een premium merk; werk waar je trots op kunt zijn! Dit is jouw kans om bij 1 van de beste automerken ter wereld aan de slag te gaan in een veelzijdige en zeer uitdagende baan met volop ontwikkelkansen d.m.v. opleidingsmogelijkheden. Je gaat werken in een dynamische omgeving. Samen met collega's met dezelfde drive weten jullie het werk tot een succes te maken. Verder kun je rekenen op:
  • Een salaris tussen €2.500,- en €3.000,- bruto met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Bedrijfsfitness regeling op een sportschool bij jou in de buurt;
  • Een collectieve zorgverzekering.
Interesse?
Ben jij de Diagnose Technicus die wij zoeken? Vergeet dan niet te solliciteren! Heb je eerst nog vragen voordat je solliciteert? Bijvoorbeeld voor welk merk je komt te werken? Mats vertelt je graag meer over de functie en het bedrijf. Wij zijn te bereiken via 010-3182840 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in