+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Sr. adviseur compensation & benefits Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Het CAK

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van Compensation & Benefits binnen een organisatie die de menselijke maat hoog in het vaandel heeft staan. Als Specialist op dit gebied lever je een cruciale bijdrage aan het vormgeven van passend HR- en arbeidsvoorwaardenbeleid. Je werkt samen in een team met diverse expertises en staat in contact met belangrijke stakeholders. Een unieke kans om je te ontwikkelen in een omgeving waar eigenaarschap en samenwerking centraal staan. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een gedreven Compensation & Benefits Specialist met een scherp oog voor cao-afspraken, arbeidswetgeving en passend HR-beleid? En werk jij graag in een bewegelijke organisatie waarin de menselijke maat centraal staat? Dan zoeken wij jou!

Dit ga je doen
Voor onze afdeling People & Workplace bij het CAK zijn wij op zoek naar een nieuwe Specialist Compensation & Benefits. Vanuit jouw expertise lever je een bijdrage aan een bij het CAK passend HR- en arbeidsvoorwaardenbeleid. Je toetst hiervoor de behoefte in de business.

Daarnaast ben en blijf je op de hoogte van marktontwikkelingen, wet- en regelgeving die jij vertaalt naar de organisatie. Je initieert, communiceert én implementeert beleid. Dit doe je natuurlijk niet alleen: je maakt deel uit van het HR team.

De collega’s binnen dit team hebben allemaal hun eigen expertise die benodigd zijn om samen tot resultaten te komen. Denk hierbij aan Learning & Development, HR advies, (preventie) ziekteverzuim, recruitment en de personeelsadministratie.

Ook met collega’s uit de financiële kolom, bijvoorbeeld de salarisadministratie en financial accounting, werk je nauw samen. Andere belangrijke stakeholders waarmee je in contact staat zijn onze Raad van Bestuur, OR, (op bepaalde onderwerpen) en in voorkomende gevallen VWS, vakbonden en andere collega’s binnen de Rijksoverheid.

Hoe ziet jouw week eruit? Hieronder een greep uit jouw werkzaamheden en taken:
 
  • Het op de voet volgen van de ontwikkelingen van onze CAO’s (CAO Zorgverzekeraars en CAO Rijk) en de (financiële) impact van wijzigingen voortijdig inzichtelijk te maken en te vertalen met collega’s naar de uitvoering hiervan. Dit geldt overigens ook met betrekking tot onze pensioenpartners (SBZ en ABP);
  • Het borgen van het gedachtegoed én gebruik van een generiek functiehuis binnen de organisatie, en het onderhouden van het generieke functiehuis.
  • Ons HR- en arbeidsvoorwaardenbeleid updaten waar nodig en/of verder ontwikkelen. Ook met oog op de hybride manier van werken die wij als organisatie implementeren;
  • Het adviseren van de HR Business Partners op terrein van arbeidsvoorwaarden, arbeidsrecht en beleidsvraagstukken;
  • Vanuit jouw expertise neem je deel aan de voorbereiding en uitvoering van mogelijk toekomstige reorganisatietrajecten binnen het CAK;
  • Het schrijven van beleidsstukken over uiteenlopende onderwerpen binnen HR
Word jij enthousiast van bovenstaande uitdagingen? Dan willen we heel graag met je in gesprek.

Werksfeer en cultuur

Werken bij het CAK is werken in een lerende organisatie waarin jij je verder kunt ontwikkelen én samen met collega’s de processen en dienstverlening verder verbetert. Een werkomgeving waarin eigenaarschap, vakmanschap, samenwerken en klantgericht denken en handelen voorop staat.



Aanbod

  • de mogelijkheid om thuis en op ons nieuwe kantoor in Den Haag te werken. Ons moderne kantoor is ingericht op hybride werken met flexplekken en vergaderruimten;
  • veel opleiding- en ontwikkelmogelijkheden;
  • een keuzebudget van 16,33% van je bruto salaris;
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in