+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Data architect Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Het CAK

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als data architect bij het CAK ben je de cruciale schakel in het ontwerpen en onderhouden van de data architectuur. Je verbindt theorie met praktijk, met directe impact op de dienstverlening. Je werkt in een hecht team van experts, met veel autonomie en de kans om de organisatie naar een hoger niveau te tillen. Een unieke kans om bij te dragen aan een lerende organisatie waarin ontwikkeling, samenwerking en klantgerichtheid centraal staan. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij de verbindende schakel op het gebied van data binnen het CAK en breng jij theorie & praktijk samen in deze positie als data architect?


Dit ga je doen

Als data architect ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en onderhouden van de data architectuur van het CAK. Je verzekert de aansluiting van data architectuur op de veranderende en complexe bedrijfsprocessen van de organisatie en je hebt directe invloed op een uitstekende dienstverlening en tevreden burgers.

Het indelen van datadomeinen, het vaststellen van de master data architectuur en het doorontwikkelen van datamanagement zijn in deze functie jouw belangrijkste kerntaken: jij zorgt ervoor dat alle informatie binnen het CAK traceerbaar, beheersbaar en duurzaam toegankelijk is. In jouw positie is het dan ook belangrijk om goed te luisteren naar zowel de business als naar de teams in de IT organisatie om op die manier beide kanten aan elkaar te verbinden.

Jij haalt er dan ook plezier uit om actief de samenwerking te zoeken met bijv. het business intelligence team en de domein architecten die in de business werken. Samen zoeken naar de juiste oplossingen en mogelijkheden om oa het gebruik van data in de organisatie te verbeteren zie jij als een verantwoordelijkheid.

Je werkt in deze functie binnen het CIO Office; een club die het belang van architectuur onderschrijft en waar veel aandacht is voor deze rol. Als serieuze IT gesprekspartner weet jij mensen in beweging te krijgen en zorg je ervoor dat de thema’s zichtbaar leiden tot commitment. In nauwe samenwerking met collega architecten, zorg je voor een professionaliseringsslag van de data architectuur binnen het CAK.

Naast je collega’s binnen de CIO office werk je ook veel samen met domein architecten die in de business werken en het business intelligence team. Jij adviseert bijvoorbeeld op het gebied van datamarts en/of datalakes en acteert als sparringspartner voor de diverse IT teams.

In wat voor een team kom je terecht:
Je komt terecht in een ervaren en professioneel team waar je zal samen werken met verschillende experts binnen hun vakgebied. Binnen het CIO office zal je samen werken met beleidsadviseurs informatie & ICT, CISO, privacy officer, enterprise architect, portfoliomanagers, SAFe Program officer en rapporteer je direct aan de CIO.

Binnen dit team en in jouw rol werk je met een hoge mate van autonomie en wordt er van je verwacht dat je elkaar actief op zoekt om het CAK in haar geheel naar een volgend niveau te tillen. Hiervoor heb je een hands-on mentaliteit en haal je er plezier uit om actief de organisatie in te duiken en relaties op te bouwen.


Werksfeer en cultuur

Werken bij het CAK is werken in een lerende organisatie waarin jij je verder kunt ontwikkelen én samen met collega’s de processen en dienstverlening verder verbetert. Een werkomgeving waarin eigenaarschap, vakmanschap, samenwerken en klantgericht denken en handelen voorop staat.



Aanbod

  • de mogelijkheid om thuis en op ons nieuwe kantoor in Den Haag te werken. Ons moderne kantoor is ingericht op hybride werken met flexplekken en vergaderruimten;
  • veel opleiding- en ontwikkelmogelijkheden;
  • een keuzebudget van 16,33% van je bruto salaris;
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in