+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Hoekman lasserij Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Blok's Draadvorm

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van draadproducten en leid een team naar succes als Hoekman op onze lasserij. Met jouw mechanische kennis en leidinggevende vaardigheden zorg je voor veilige en kwalitatieve productie. Geniet van een werkomgeving, waar geen dag hetzelfde is, en maak deel uit van een groeiend bedrijf met een informele, familiale sfeer. Profiteer van uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder gratis sporten en diverse doorgroeimogelijkheden. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Hoekman lasserij
Ben jij een echte vakman en weet jij van aanpakken? Krijg jij medewerkers in no-time enthousiast, motiveer je anderen als de beste en haal je voldoening uit het leveren van de beste kwaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
Al meer dan 70 jaar zijn wij producent van draadproducten in allerlei vormen en maten, van verschillende metaalsoorten en in diverse diameters en diktes van 0.3 tot en met 14 mm. In samenwerking met marktpartijen ontwikkelen wij innovatieve oplossingen voor de meest uiteenlopende toepassingen in verschillende branches. In ons moderne machinepark maken wij duizenden producten van draad. Van satépennen tot lampenkapframes, van displays tot ventilatieroosters en van spantklemmen tot draadveren. Wij zijn van alle markten thuis. Benieuwd naar onze visie, missie en kernwaarden? Check onze website!

Wat ga je doen als Hoekman op onze lasserij?
Als Hoekman heb jij veel mechanische kennis en know-how in huis waardoor jij je collega’s goed op weg kunt helpen met het uitvoeren van hun werkzaamheden (lasrobots/weerstandlassen/TIG/MIG/MAG). Je geeft operationeel leiding aan 7 collega’s en zorgt ervoor dat de (las)werkzaamheden op jouw afdeling veilig worden uitgevoerd en dat de productie van hoge kwaliteit is. Hiervoor dien je je collega’s op de juiste wijze te instrueren, de juiste collega te plaatsen achter de juiste machine (personeelsbezetting) en de kwaliteit van de opgeleverde producten te controleren. Is er verderop in de fabriek onverwachts een probleem ontstaan? Dan zorg je samen met jouw team voor een oplossing. Één team, één taak!
Bovendien ben je zelf ook druk bezig met het instellen van de verschillende machines (lasrobots, lasmachines, kantbank en persen): zo ben je écht onderdeel van het team. Met jouw vakkennis en enthousiasme maak je niet alleen zelf de mooiste producten, maar neem je ook je collega’s hierin mee. Je weet je team te enthousiasmeren en zorgt ervoor dat zij het beste uit zichzelf halen. Je ziet het dan ook als een uitdaging om collega’s op te leiden en verder te laten ontwikkelen naar een hoger niveau. Dát geeft jou aan het einde van de werkdag voldoening!
Iedere werkdag is anders, maar in grote lijnen ziet jouw takenpakket er als volgt uit:
  • Het coördineren van de dagelijkse werkzaamheden binnen de lasserij en het aansturen van het team.
  • Het instellen van machines en het controleren van de kwaliteit.
  • Het trainen, ontwikkelen en begeleiden van je collega’s binnen jouw team.
  • Het bijdragen aan continue verbetering van processen en het implementeren van nieuwe technieken (denk aan lasrobots) en methoden.
  • Bovendien zal je bij de afwezigheid van de productieleider zijn rol tijdelijk vervangen.
Blijkt uiteindelijk deze functie op jouw lijf geschreven en maak je een vliegende start? Dan zijn er op termijn ook ontwikkelingsmogelijkheden voor jou naar bijvoorbeeld een leidinggevende rol over meerdere technische afdelingen in onze fabriek. Is dat eens een mooi vooruitzicht!

Wat verwachten we van jou?
Enthousiast geworden? Check dan of je de volgende punten (grotendeels) kunt afvinken:
  • Je beschikt over een HBO diploma in de richting van technicus engineering, mechatronica of werktuigbouwkunde óf je beschikt minimaal over MBO+ werk- en denkniveau.
  • Je beschikt over mechanische kennis; ervaring in (weerstands)lassen is een pré (maar valt ook zeker te leren via diverse cursussen).
  • Je hebt leidinggevende capaciteiten, een fijne manier van communiceren en het vermogen om een team te motiveren en te inspireren.
  • Je hebt een passie voor kwaliteit en een drive om het beste uit jezelf en je team te halen; jij vindt het leuk om collega’s op te leiden op de werkvloer.
  • Veilig werken voor jezelf en je omgeving staat bij jou voorop en je deinst er niet voor terug collega’s hierop aan te spreken wanneer dit nodig is.
Wat kun je van ons verwachten?
Als collega bij Blok’s Draadvorm kun je rekenen op een fulltime baan (38,75 uur) met veel afwisseling bij een bedrijf dat blijft groeien. Met circa 30 medewerkers werken we vanuit een informele en familiaire werksfeer, waarbij aanpakken en collegialiteit belangrijk zijn. Daarnaast kun je via ons gratis sporten bij een sportschool naar keuze!
Verder kun je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een salaris binnen de cao Metaal en Techniek met een extra toeslag, reiskostenvergoeding en stabiele werktijden (ma-do 08:00-17:00 en vr 08:00-15:30). Verder zijn er vanuit deze rol meerdere doorgroeimogelijkheden (zowel op het gebied van leidinggeven als techniek) die jouw loopbaan een boost kunnen geven.

Spreekt onze vacature jou aan?
Ben jij er klaar voor om de volgende stap te zetten in je carrière? Stuur dan je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen met Anouk van der Ende via 070- 329 91 74. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Uren

40 uur
38,75 uur
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in