+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Servicemonteur Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maintec

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.200 - € 3.000 p/m

Vacature in het kort

Kom werken in de machinebouwwereld voor een bedrijf dat machines verkoopt en onderhoudt voor de voedingsindustrie. Je wordt deel van een team dat bekend staat om zijn innovatie. Hier krijg je een zelfstandige rol met veel afwisseling en de kans om te groeien. Je zorgt dat klanten altijd voorop lopen in technologische ontwikkelingen. Je krijgt een goed salaris, een eigen bus met gereedschap en veel mogelijkheden om te leren en jezelf te ontwikkelen. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij vanuit een zelfstandige functie de machinebouwwereld veroveren in regio Zuid-Holland en Zeeland? Lees dan snel verder of deze uitdaging jou op het lijf geschreven is!


Waar ga je werken?

Via Maintec ga je aan de slag bij een toonaangevende partner in verkoop en onderhoud van machines voor de voedingsindustrie. Of het nu gaat om supermarkten, bakkerijen of horecagelegenheden - zij zorgen voor de beste industriële machines. Innovatie staat hier hoog in het vaandel, en je nieuwe collega's, die al jaren in deze sector werkzaam zijn, kunnen dat beamen. Hier is alles tot in de puntjes geregeld - van salaris tot gereedschap en ontwikkelmogelijkheden. Jij hoeft je nergens zorgen over te maken!


Wat ga je doen?

Als servicemonteur kom je terecht in een rol vol uitdaging en variatie. Je krijgt de vrijheid én verantwoordelijkheid die je verdient. Met je eigen bus vol goed gereedschap en talloze mogelijkheden voor opleidingen en cursussen, blijf je constant in ontwikkeling. In een wereld waar technologie en systemen in hoog tempo veranderen, is het aan jou om klanten altijd voorop te laten lopen. Van installatieondersteuning tot reparaties, periodiek onderhoud en het oplossen van storingen - geen dag is hetzelfde in deze dynamische functie!


Wat verwachten wij van jou?

Om te schitteren als servicemonteur is technische, elektrische en mechanische kennis een must. Daarnaast zijn goede communicatieve vaardigheden en sociale skills van groot belang. Ook zoeken wij flexibiliteit want af en toe een storingsdienst draaien hoort erbij! Als kers op de taart verwachten we een brede glimlach en een vriendelijke en deskundige houding naar de klanten toe. Ready to join the team?


Wat kun je van ons verwachten

Een aantrekkelijk salaris tussen € 2200,- en € 3000,-, afhankelijk van je ervaring en leeftijd. Je krijgt een eigen werkbus met de nieuwste gereedschappen, 25 vakantiedagen en natuurlijk vakantiegeld. Maar dat is niet alles - we bieden ook volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in