+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Operator Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

MY Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Zoek je een spannende baan waar je belangrijk werk doet in de logistiek en bijdraagt aan medische testen? In deze rol maak je deel uit van een team dat altijd beter wil worden. Als Testkits Operator zorg je dat alles klaarstaat, pak je testkits in en controleer je de kwaliteit. Ook help je met het beheren van het magazijn en het opleiden van nieuwe collega's. Je werkt volgens hoge kwaliteitsnormen. We verwelkomen zowel starters als mensen met ervaring. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving
Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarin je een essentiële schakel bent in het logistieke proces en een bijdrage levert aan medische testen? Je krijgt de kans om deel uit te maken van een team dat voortdurend streeft naar verbetering!

Profiel kandidaat

Testkits Operator: Als testkit Operator ben je verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van kitsamenstelling, kwaliteitscontrole en verzending.

Je werkzaamheden bestaan uit het verzamelen en klaarleggen van de orders en overige benodigdheden. Bij elkaar zoeken en inpakken van de kits die je vervolgens voorbereid voor de verzending. Uitvoeren van kwaliteitscontroles op de zendingen valt ook onder je werkzaamheden. Afwijkingen van procedures, onjuiste materialen of andere technische problemen meld je aan de teamleider of een lid van het managementteam. Magazijnbeheer, en evt. trainen van de nieuwe collega's valt ook in je takkenpakket.

Alle bovenstaande werkzaamheden worden volgengs kwaliteitsnormen uitgevoerd.


Bedrijfsprofiel

Zowel starters als mensen met werkervaring zijn welkom om te reageren! Je bent een echte teamplayer, zelfstandig, ondernemend, doelgericht, detailgericht en kan je goed omgaan met de deadlines. Je communiceert redelijk goed in het Engels (schrijven, lezen en spreken). Nederlands is een plus, maar niet vereist. Kennis van het kwaliteitssysteem en GCLP, GMP, GDP is een pré.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in