+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.

Interim Oracle EBS Ontwikkelaar Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ANWB

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van de ANWB als ervaren Oracle EBS Ontwikkelaar en speel een cruciale rol in het onderhouden van onze Oracle EBS omgeving. Je wordt onderdeel van het Finance Scrumteam, waar jouw expertise essentieel is om lopende projecten te ondersteunen. Een unieke kans om bij te dragen aan de toekomst van een organisatie die continu in beweging is. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

De ANWB werkt aan de toekomst en blijft zich continu ontwikkelen. Daarom zijn wij op zoek naar een ervaren Oracle EBS Ontwikkelaar die ons gaat helpen om onze huidige Oracle EBS omgeving up en running te houden. Ondanks het feit dat deze omgeving op termijn uit gefaseerd gaat worden “moet de winkel open blijven” en zullen er aanpassingen moeten worden doorgevoerd om de lopende projecten te ondersteunen. 


Wij zijn op zoek naar een ervaren Oracle EBS ontwikkelaar die in staat is om een voortrekkers rol te vervullen binnen ons Finance Scrumteam.



Gevraagd

Je hebt een afgeronde HBO/WO IT-opleiding of relevante ervaring. Je beschikt over veel ontwikkelervaring en een analytisch denkvermogen dat je gebruikt om optimale resultaten te behalen. Je hebt aantoonbaar veel ervaring met het ontwikkelen binnen een Oracle EBS 12.x.x omgeving. Je hebt ervaring met het werken in een Scrum omgeving. Je beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is uitstekend. Je bent communicatief vaardig.



Bedrijfsomschrijving

Op de afdeling P&I werk je op projectbasis samen met je collega’s aan de integratie van nieuwe systemen of past bestaande aan. Uiteraard met behoud van de continuïteit van draaiende systemen. Het team laat technologie werken om nieuwe oplossingen voor de business te ontwikkelen. Zo heeft P&I onlangs alle auto’s van de Wegenwacht voorzien van een mobiele werkplek en is op het hoofdkantoor een nieuw financieel boekhoudsysteem ingevoerd. De medewerkers van P&I dragen op deze manier bij aan de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten en diensten van de ANWB: nu én in de toekomst.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in