+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Freelance Senior Tekenaar/ Senior Werkvoorbereider (ZZP) Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Yacht Freelance

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Yacht Freelance

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

Droom je ervan om mee te werken aan het vormgeven en verbeteren van een stad? Bij ons kun je dit waarmaken! We zoeken iemand die goed is in het maken van tekeningen en het voorbereiden van werk voor projecten in de stad. Je gaat aan de slag met het ontwerpen van belangrijke delen van de stad, zoals bruggen en tunnels. Je werkt samen met een team en helpt ook nieuwe collega's. Je werk is belangrijk voor het maken van de stad mooier en beter voor iedereen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij deel uitmaken van een team dat de stedelijke omgeving van Den Haag vormgeeft en verbetert? Het Ingenieursbureau Den Haag biedt een uitdagende en dynamische werkomgeving waarin je kunt bijdragen aan de realisatie van ambitieuze projecten. Den Haag staat bekend om haar integrale en vooruitstrevende benadering van stadsontwikkeling, en jij kunt een essentiële rol spelen in het creëren van een betere leefomgeving voor de inwoners.

Functieprofiel

Als ervaren tekenaar/werkvoorbereider Civiele Constructies bij het Ingenieursbureau Den Haag ga je aan de slag met een breed scala aan projecten die de stad vormgeven en onderhouden. Samen met het team werk je aan het constructieve ontwerp van diverse infrastructurele elementen zoals bruggen, kademuren, tunnels en onderdoorgangen. Je zult fungeren als de schakel tussen verschillende disciplines, waarbij je de input van architecten en ontwerpers integreert in het constructieve ontwerp. Het produceren van hoogwaardige tekeningen, waarbij je innovatieve oplossingen aandraagt en rekening houdt met de uitvoerbaarheid in de praktijk, behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Je bent betrokken bij alle fasen van een project, van ontwerp tot uitvoering, en biedt ondersteuning aan junior teamleden.

We zijn op zoek naar een ervaren professional die uitblinkt in het vakgebied van civiele constructies.

Functie-eisen:

  • Je hebt een MBO- of HBO-opleiding afgerond, met respectievelijk minimaal 5 jaar ervaring of 1 tot 3 jaar ervaring in het werkveld.

  • Aantoonbare kennis van civieltechnische constructies is vereist, evenals uitstekende vaardigheden in tekenprogramma's zoals Autocad, en bij voorkeur ook Revit/Civil 3D.

  • Je begrijpt de basisprincipes van RAW-bestekken en UAV-contracten en past deze toe in je werk.

  • Daarnaast ben je in staat om te schakelen tussen verschillende teken- en modelleerprogramma's en ben je bekend met de digitale transitie naar 3D-datamodellen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in