+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Physician Assistant obesitaszorg Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 6.082 p/m

Vacature in het kort

Wil je helpen bij de gezondheid van mensen met ernstig overgewicht? In deze functie werk je als physician assistant in een team van verschillende experts. Je helpt patiënten met hun medische zorg en begeleiding, zonder onregelmatige diensten. Je werkt tijdens normale kantoortijden, wat zorgt voor een goede balans tussen werk en privé. Je komt te werken in een kliniek die al lang specialist is in deze zorg. Het is een plek waar je veel kunt leren en waar persoonlijke groei belangrijk is. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij bijdragen aan de gezondheid van patiënten met ernstig overgewicht? Deze rol als physician assistant (PA) heb je een baan zonder onregelmatige diensten!


Jouw nieuwe baan

Als PA werk jij nauw samen met een multidisciplinair team van professionals, waaronder artsen, bewegingsdeskundigen, psychologen, diëtisten, internisten en chirurgen.

Jouw verantwoordelijkheden omvatten het bieden van medische begeleiding en controle tijdens verschillende fasen van het gewichtsreductie- en stabilisatieproces. Je voert diagnostische screenings uit, geeft individuele- en groepssessies en bent actief betrokken bij het multidisciplinaire overleg. Binnen deze rol ben je ook de schakel tussen patiënten, collega's en chirurgen, waarbij je specifieke medische vraagstukken beantwoordt en de resultaten interpreteert.

Belangrijk is dat al deze taken binnen reguliere kantoortijden worden uitgevoerd, waardoor je een goede balans kunt vinden tussen werk en privéleven.


Jouw nieuwe werkplek

Jij maakt als physician assistant deel uit van een organisatie die al meer dan 25 jaar voorop loopt in de behandeling van ernstig overgewicht. Deze kliniek staat bekend als de grootste en meest gespecialiseerde in Nederland, en geniet ook internationaal aanzien. Binnen een professionele maar informele werkomgeving werk je samen met gedreven en betrokken collega's die zich inzetten voor het welzijn van alle patiënten.

Het is een dynamische omgeving waar je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen en waar ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Alle medewerkers streven naar uitstekende behandelresultaten en zetten zich in voor een hoge mate van betrokkenheid, zowel onderling als naar de patiënten toe.

Daarnaast werk je in een stimulerende werkomgeving met diverse mogelijkheden voor opleidingen en trainingen waardoor je je professioneel verder kunt ontwikkelen.


Wat breng je mee?

Als ondernemende en communicatief sterke physician assistant heb je medische kennis van obesitas en gerelateerde ziekten. Je bent BIG geregistreerd, flexibel, betrokken en bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Den Haag.


Arbeidsvoorwaarden

Jij werkt 32 uur per week. Jouw arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao ZKN, FWG 60. Je ontvangt een salaris tot maximaal 6.082 euro bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband (40 uur).

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in