+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.

Voedingsassistent Toussaint Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

KesslerPerspektief

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Parttime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Voor onze afdeling Toussaint zoeken we voedingsassistenten die een belangrijke rol spelen in het welzijn van onze bewoners. Je zorgt voor lekker eten, een fijne sfeer en doet lichte schoonmaaktaken. Dit alles in een unieke omgeving, een voormalig nonnenklooster met een boekenkapel en tuin. Je komt te werken in een team dat zich inzet voor de beste zorg en begeleiding. We bieden een compleet introductieprogramma en de kans om jezelf te ontwikkelen. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Voor onze afdeling Toussaint zijn wij op zoek naar meerdere voedingsassistenten.

De afdeling
Toussaint is een locatie voor Beschermd Wonen en biedt plaats voor ruim 50 mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen of ex-gedetineerden. De bewoners worden begeleid op verschillende leefgebieden en hen wordt op de afdeling een gevarieerd aanbod van groepsactiviteiten en dagbesteding of werk buitenshuis geboden. De zorg is gericht op het verbeteren van de persoonlijke situatie. Elke bewoner heeft twee vaste begeleiders. Het team bestaat uit een trajectcoördinator, -regisseurs, -ondersteuners, woonbegeleiders en ziekenverzorgenden (VIG). Het gebouw bevindt zich in een voormalig nonnenklooster en beschikt over een prachtige boekenkapel, twee woonkamers, een grote keuken en een tuin.

De functie
Als voedingsassistent heb je een belangrijke bijdrage in het dagelijks welbevinden van de bewoners. Jij zorgt ervoor dat er een gevarieerd menu is, dat eten en drinken wordt verstrekt aan bewoners en dat er sprake is van een plezierige sfeer en maaltijdbeleving. Hiernaast verricht je eenvoudige schoonmaaktaken op de afdeling.

Wij vragen
  • Beschikt over opleiding op MBO2 niveau richting facilitair of voeding;
  • In bezit van de certificaten HACCP en sociale hygiëne;
  • Kennis van de doelgroep en leefomgeving van de cliënten;
  • Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
Wij bieden
Een interessante functie in een betrokken organisatie met gedreven collegaâs. De communicatie binnen KesslerPerspektief gaat vlot en is open. We verwelkomen iedere nieuwe medewerker met een compleet introductieprogramma met trainingen. Collegaâs die met cliënten werken worden in de methodiek Competentiegericht Begeleiden getraind en geschoold.

De functie is ingeschaald in schaal 2 (Cao Sociaal Werk, min. ⬠2184,-  en max. ⬠2796,-). Daarbovenop krijg je een individueel keuzebudget van 18,69% van je bruto jaarsalaris. Je kunt dat bedrag als vakantiegeld of eindejaarsuitkering laten uitkeren, je kunt er verlofuren mee kopen of je zet het in voor een fietsplan. Daarnaast krijg je een loopbaanbudget van 1,5% van je brutosalaris voor je ontwikkeling, voor sport of voor iets anders waardoor jij lekker in je vel blijft zitten.

Over KesslerPerspektief
KesslerPerspektief is een maatschappelijke zorg- en opvangorganisatie in het werkgebied dat loopt van Den Haag naar Delft en Rotterdam. We zijn een gefuseerde organisatie van drie stichtingen (Kessler Stichting en Stichting Perspektief waar in 2023 ook stichting Arosa onder is komen te vallen). We hebben lange ervaring met het zorgen voor mensen in sociaal kwetsbare omstandigheden. We bieden hen de beste begeleiding, zorg en opvang. Onze medewerkers en methodische manier van werken vormen daarbij de sleutels tot het succes.

Zin in een baan vol impact?
Gaat het bij jou al kriebelen en wil je ook het verschil maken voor mensen? Solliciteer dan via onderstaande knop.

Wij ontvangen graag je motivatie, incl. CV! Je kunt reageren via ons sollicitatieformulier.
Om bij ons te werken is een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) nodig.
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in