+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Verzorgende IG Zorg en Wonen Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

KesslerPerspektief

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
KesslerPerspektief

Gevraagd

  • Parttime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

In onze zorgorganisatie help je kwetsbare mensen met verschillende problemen, zoals psychische en lichamelijke zorg, schulden, en verslavingen. We zoeken iemand die goed kan werken in een team en affiniteit heeft met deze doelgroep. Je krijgt een jaar lang training en een budget voor je ontwikkeling. Ook kun je kiezen hoe je een deel van je salaris wilt besteden, bijvoorbeeld aan meer vrije tijd of een fiets. We bieden kansen om te leren en te groeien. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Als verzorgende individuele gezondheidszorg (VIG) verricht je verzorgende en indien daartoe bevoegd verpleegtechnische handelingen. Hiernaast begeleid je de cliënt ook op diverse leefgebieden, zoals financiën, dagbesteding en persoonlijke verzorging (ADL). De begeleiding is gericht op het verbeteren van de persoonlijke situatie aan de hand van een ondersteuningsplan. Dit doe je volgens de methodiek competentiegericht begeleiden. Daarbij behoort ook het laten zien van voorbeeldgedrag en het aanspreken op normen en waarden. Als VIG-er werk je mee aan een gezonde en veilige sfeer op de afdeling. De verzorgende maakt deel uit van een zelfstandig team welke op resultaten wordt aangestuurd door de manager primair proces.

Zorg en Wonen
KesslerPerspektief heeft in Den Haag een speciale verpleeghuisafdeling voor mensen met een gecombineerde zorgvraag. Voor hen is de realiteit van de dag dat er naast hun broze psychische en sociale toestand ook problemen zijn met de lichamelijke gezondheid. Wij kijken hier niet van op, integendeel, we zijn gespecialiseerd in het verzorgen en verplegen van mensen voor wie, naast hun lichamelijke zorg, ook speciale aandacht nodig is voor andere problemen zoals schulden, ernstige psychische aandoeningen en verslavingen.

Werken binnen Zorg & Wonen betekent zorgen voor uiterst kwetsbare, bijzondere mensen met allen een eigen verhaal en zorgvraag. Dat vraagt affiniteit met de doelgroep dak- en thuislozen, sterke sociale vaardigheden en kennis over somatische en psychiatrische ziektebeelden. Wij begeleiden de cliënten volgens de methodiek competentiegericht begeleiden. Kun je daarnaast ook goed werken in een zelf organiserend team dan is dit misschien de baan voor jou! Het is mogelijk om na een eerste oriënterend gesprek een dagdeel mee te lopen op de afdeling om te kijken of het werk bij je past.

Wat breng je mee

  • Naast enthousiasme en "ervaring en feeling met de doelgroep" willen we dat je een opleiding MBO verzorgende IG (niveau-3) hebt afgerond.
  • Bij voorkeur met specialisatie GGZ en/of ervaring in de geestelijke gezondheidszorg;
  • Ervaring met maatschappelijke zorgtaken is een pré.

Wat bieden wij

Een interessante functie in een betrokken organisatie met gedreven collegaâs. De communicatie binnen de KesslerPerspektief is vlot en open. We verwelkomen iedere nieuwe medewerker met een compleet introductieprogramma van een jaar inclusief trainingen. 

Arbeidsvoorwaarden
De functie is ingeschaald in schaal 6 (Cao Sociaal Werk, min. â¬2.697,- max. â¬3.858-). Je hebt een individueel keuzebudget (18,69% van je bruto jaarsalaris) waarmee je naar eigen keuze verlofuren kunt kopen, vakantiegeld en eindejaarsuitkering kunt laten uitbetalen of inzetten voor een fietsplan. Ook heb je een loopbaanbudget (1,5% van je brutosalaris) dat je kunt gebruiken voor je eigen ontwikkeling, sporten of voor andere activiteiten waardoor jij lekker in je vel blijft zitten.Doordat we op verschillende gebieden werken zijn er volop mogelijkheden om door te leren en door te groeien. Wil je fulltime werken? Geef het aan in je sollicitatie dan kijken we wat mogelijk is.

KesslerPerspektief
KesslerPerspektief is inmiddels een begrip geworden. Wij zijn een maatschappelijke zorgorganisatie met een grote ambitie. Wij bieden mensen die in sociaal kwetsbare omstandigheden verkeren de beste begeleiding, zorg en opvang. Dat doen we bij mensen thuis of op één van onze eigen locaties. Ons uitgangspunt is dat iedere cliënt zich welkom voelt en open en hartelijk benaderd wordt. Wij dagen cliënten uit zo zelfstandig mogelijk te functioneren en deel te nemen aan de maatschappij op een manier die bij hen past.

Wie zijn onze cliënten
De cliënten KesslerPerspektief zijn een afspiegeling van de Nederlandse samenleving. De gemene deler is dat ze door omstandigheden dakloos geraakt zijn of dreigen te worden. Vaak kampen zij met een sociale, psychische of lichamelijke kwetsbaarheid. Verslavingen, schulden, eenzaamheid, contact met justitie en het gemis van een steunend netwerk of adequate zorg en begeleiding komen ook vaak voor.

Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier.

Om bij ons te werken is een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) nodig. Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van deze functie? Dan kun je contact opnemen met Rowan van Gelderen via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. 

We plannen graag een eerste gesprek in met collegaâs van Zorg en Wonen. Bij een positief gesprek, volgt er nog een tweede gesprek of een meeloopronde. Voelen we allemaal een klik? Dan gaan we over naar een arbeidsvoorwaardengesprek met HR waarna we je van harte welkom heten als collega bij KesslerPerspektief.
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in