+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.

BI Specialist (full stack) Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Yacht

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Yacht

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • Eindejaarsuitkering, Opleidingsbudget

Vacature in het kort

Duik in de wereld van Business Intelligence bij een organisatie die voorop loopt in de veilige uitwisseling van medische gegevens. Als full stack BI Specialist ben je de spil in het leveren van waardevolle inzichten. Uniek aan deze rol is dat je het complete spectrum van BI bestrijkt. Je krijgt volop ruimte voor innovatie en ontwikkeling, met regelmatige kennissessies en de kans om te werken volgens de LEAN methodiek en binnen een Scrum team. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

VZVZ is gericht op het bevorderen van efficiënte en veilige uitwisseling van medische gegevens tussen zorgverleners, zoals huisartsen, apothekers en ziekenhuizen.

Zij zijn op zoek naar een full stack BI Specialist, die in vaste dienst bij VZVZ komt werken en enthousiast is om onderdeel te worden van deze snel groeiende organisatie.

Wat ga je doen?

De BI Specialist is de drijvende kracht achter de rapportages en stuurinformatie voor het management, interne klanten en stakeholders. Van data tot inzichten, jij hebt het hele proces in de hand. Je bouwt rapportages en dashboards, beheert het dataplatform en levert waardevolle inzichten met diverse tools. Jouw communicatieve skills stellen je in staat om de echte behoeften te begrijpen en om te zetten naar bruikbare producten en informatie. De vacature is onderscheidend van andere vergelijkbare rollen, omdat je een rol hebt binnen het complete spectrum van Business Intelligence (full stack).

VZVZ stimuleert innovatie en creativiteit en je krijgt de ruimte om te experimenteren en te innoveren, om zo tot vernieuwende oplossingen te komen. En de organisatie investeert veel in jouw ontwikkeling! Je legt jouw groei vast in je Personal Commitment Statement. Ook is er iedere twee weken een IT kennissessie met een diversiteit aan onderwerpen. VZVZ werkt volgens de LEAN methodiek en binnen het team werk je samen met Scrum.



Gevraagd

  • Afgeronde hbo-opleiding Informatica of een studierichting met een sterk ICT-component;
  • Ervaring in Business Intelligence, als BI-Specialist, Data Specialist of vergelijkbare functies;
  • Ervaring met ETL-processen en meerdere Business Intelligence tools, bij voorkeur het Microsoft BI Platform (MS SQL Server, SSAS, MS Reporting Services, PowerBI);
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Kennis van Microsoft Azure is een pré.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

VZVZ biedt jou een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband! En een competitief salaris, passend op jouw ervaring en achtergrond, met een eindejaarsuitkering en een premievrij pensioen. Om ruimte te geven aan je persoonlijke groei en ontwikkeling krijg je een opleidingsbudget en onbeperkt toegang tot de online leeromgeving. VZVZ biedt de mogelijkheid om hybride te werken en de middelen zoals een telefoon en laptop.



Bedrijfsomschrijving

VZVZ is een pionier als het gaat om de gezondheidstechnologie en hebben de missie om een naadloze, veilige uitwisseling van medische gegevens mogelijk te maken. Zij streven ernaar om de branche te transformeren door innovatieve oplossingen te bieden die de kwaliteit van zorg verbeteren en levens redden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in