+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Data Engineer Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Yacht

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Yacht

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • Eindejaarsuitkering, Opleidingsbudget

Vacature in het kort

Duik in de wereld van medische gegevensuitwisseling en draag bij aan de verbetering van de zorg in Nederland als Full Stack Data Engineer bij een toonaangevende organisatie. Je wordt de spil in het ETL-proces, van ontwerp tot onderhoud, en werkt in een omgeving die innovatie en experimenten aanmoedigt. Naast de kans om waardevolle inzichten te creëren, bieden we een unieke focus op jouw persoonlijke ontwikkeling, waarbij je zelf je groeipad bepaalt. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Bij VZVZ innoveren we de medische gegevensuitwisseling voor betere zorg en gezondheid in Nederland. We groeien snel en zoeken een energieke Data Engineer!

Wat ga je doen? 

Als Full Stack Data Engineer bij VZVZ ben jij de drijvende kracht achter het gehele ETL-proces, van ontwerp tot onderhoud. In de MS-stack omgeving benut je jouw vaardigheden om ETL-workflows te beheren, van de bron tot aan analyses. Je gaat verder dan alleen gegevensverwerking; je creëert waardevolle inzichten die de zorgsector transformeren. Hier krijg je de vrijheid om te experimenteren en nieuwe manieren te ontdekken om processen nog beter en efficiënter te maken. Je werkt nauw samen met andere teams binnen VZVZ om innovatieve oplossingen te ontwikkelen die voldoen aan de behoeften van de Nederlandse zorgsector.

Maar dat is nog niet alles! Bij VZVZ geloven ze in het nemen van eigenaarschap en het investeren in je eigen ontwikkeling. Jouw groei en succes zijn van belang! Daarmee draag je bij aan jouw succes, dat van het team, van VZVZ, maar belangrijker nog: de innovatie van de medische informatie-uitwisseling binnen Nederland. Jouw persoonlijke ontwikkelingsdoelen leg je vast in je Personal Commitment Statement. Hoeveel je wilt investeren in je eigen groei, bepaal jij.



Gevraagd

  • Afgeronde HBO-opleiding Informatica of een studierichting met een sterk ICT-component;
  • Bekendheid met datawarehouse architectuur en ETL-processen;
  • Ervaring met diverse tools en kennis van het Microsoft BI Platform (MS SQL Server, MS Reporting Services, PowerBI) en Microsoft Azure;
  • Ervaring met het integreren van datawarehouse omgevingen in bestaande systemen, zowel aan de bron- als gebruikerszijde.
  • Kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

VZVZ biedt jou een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband! En een competitief salaris, passend op jouw ervaring en achtergrond, met een eindejaarsuitkering en een premievrij pensioen. Om ruimte te geven aan je persoonlijke groei en ontwikkeling krijg je een opleidingsbudget en onbeperkt toegang tot de online leeromgeving. VZVZ biedt de mogelijkheid om hybride te werken en de middelen zoals een telefoon en laptop.



Bedrijfsomschrijving

VZVZ is een pionier als het gaat om de gezondheidstechnologie en hebben de missie om een naadloze, veilige uitwisseling van medische gegevens mogelijk te maken. Zij streven ernaar om de branche te transformeren door innovatieve oplossingen te bieden die de kwaliteit van zorg verbeteren en levens redden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in