+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Verzorgende IG Flexpool Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

KesslerPerspektief

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
KesslerPerspektief

Gevraagd

  • 8 - 16 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Als Verzorgende IG in onze flexpool verricht je niet alleen verzorgende taken, maar help je ook cliënten op verschillende gebieden zoals financiën en dagbesteding. Je werkt in een team dat gericht is op resultaten en wordt ondersteund door een manager. Onze flexpool biedt een kans om ervaring op te doen en te groeien in het vak. We zorgen voor een compleet introductieprogramma en trainingen. Ook kun je gebruik maken van een Fietsenplan en een budget voor je eigen ontwikkeling. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Verzorgende IG Flexpool
Als verzorgende individuele gezondheidszorg (VIG) verricht je verzorgende en indien daartoe bevoegd verpleegtechnische handelingen. Hiernaast begeleid je de cliënt ook op diverse leefgebieden, zoals financiën, dagbesteding en persoonlijke verzorging (ADL). De begeleiding is gericht op het verbeteren van de persoonlijke situatie aan de hand van een ondersteuningsplan. Dit doe je volgens de methodiek competentiegericht begeleiden. Daarbij behoort ook het laten zien van voorbeeldgedrag en het aanspreken op normen en waarden. Als VIG-er werk je mee aan een gezonde en veilige sfeer op de afdeling. De verzorgende maakt deel uit van een zelfstandig team welke op resultaten wordt aangestuurd door de manager zorg.

De afdeling
De flexpool bestaat uit een mix van medewerkers primair proces (vig, verpleegkundige, woonbegeleider, helpende, trajectondersteuner) die standaard in meer dan één team worden ingezet. Flexkrachten hebben een min-/max-contract (8-16 uur), waarbij ze voor hun minimumuren van tevoren worden ingepland daar waar nodig in teams met verzuim of vacatures. De overige uren worden flexibel ingepland, daar waar diensten op kortere termijn open komen te vallen. Op deze manier houden flexkrachten een zekere mate van flexibele beschikbaarheid, maar kan de Kessler Stichting tegelijk op een zekere basisinzet vertrouwen.

De centrale planner coördineert en communiceert met de flexkracht over de roosterdiensten en inzet. De flexkracht is overal inzetbaar, maar wordt primair toebedeeld aan een van de clusters. De betreffende manager zorg stuurt de flexkracht aan op inhoudelijke deskundigheid, werkzaamheden en ontwikkeling.

Medewerkers in de flexpool zijn doorgaans studenten in een bij de KesslerPerspektief passende beroepsrichting, of mensen met meerdere werkgevers die flexibel inzetbaar wensen te zijn. De KesslerPerspektief ziet de flexpool als een kweekvijver voor mensen die nieuw zijn in het werkveld en investeert in scholing en begeleiding. Gestimuleerd wordt om na enige tijd te solliciteren op een functie in een vast team.

Wat breng jij mee 

Je beschikt in elk geval over:
  • MBO-niveau 3 Verzorgende IG.
  • Affiniteit en kennis van en met de doelgroep.
  • Kennis en ervaring van competentiegericht begeleiden (je volgt een interne training).
Wat bieden wij
Een interessante functie in een betrokken organisatie met gedreven collegaâs. De communicatie binnen KesslerPerspektief is vlot en open. We verwelkomen iedere nieuwe medewerker met een compleet introductieprogramma van een jaar inclusief trainingen. Collegaâs worden in de methodiek Competentiegericht Begeleiden getraind en geschoold.

Arbeidsvoorwaarden
De functie is ingeschaald in schaal 6 (Cao Sociaal Werk, max. â¬3.858,-). Je hebt een individueel keuzebudget (18,69% van je bruto jaarsalaris) waarmee je naar eigen keuze verlofuren kunt kopen, vakantiegeld en eindejaarsuitkering kunt laten uitbetalen of inzetten voor een Fietsenplan. Ook heb je een loopbaanbudget (1,5% van je brutosalaris) dat je kunt gebruiken voor je eigen ontwikkeling, sporten of voor andere activiteiten waardoor jij lekker in je vel blijft zitten.
Doordat we op verschillende gebieden werken zijn er volop mogelijkheden om door te leren en door te groeien. Wil je fulltime werken? Geef het aan in je sollicitatie dan kijken we wat mogelijk is.

KesslerPerspektief
KesslerPerspektief is een begrip in Delft, Rotterdam en Den Haag. Wij zijn een maatschappelijke zorgorganisatie met een grote ambitie. Wij bieden mensen die in sociaal kwetsbare omstandigheden verkeren de beste begeleiding, zorg en opvang. Dat doen we bij mensen thuis of op één van onze eigen locaties. Ons uitgangspunt is dat iedere cliënt zich welkom voelt en open en hartelijk benaderd wordt. Wij dagen cliënten uit zo zelfstandig mogelijk te functioneren en deel te nemen aan de maatschappij op een manier die bij hen past.

Wie zijn onze cliënten
De cliënten van KesslerPerspektief zijn een afspiegeling van de Nederlandse samenleving. De gemene deler is dat ze door omstandigheden dakloos geraakt zijn of dreigen te worden. Vaak kampen zij met een sociale, psychische of lichamelijke kwetsbaarheid. Verslavingen, schulden, eenzaamheid, contact met justitie en het gemis van een steunend netwerk of adequate zorg en begeleiding komen ook vaak voor.

Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons  sollicitatieformulier.
Een onderdeel van de selectie is het verkrijgen van een VOG.
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in