+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Tribe Lead Infrastructure & Cloud Experience Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ANWB

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • Universiteit of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van IT bij ANWB als senior manager binnen de ‘tribe’ infrastructure and cloud experience. In deze sleutelpositie ben je verantwoordelijk voor het aansturen van teams die de IT-infrastructuur ondersteunen. Jouw rol omvat het leiden van ongeveer 5 directe medewerkers, het bevorderen van agile-werken, en het stimuleren van technologische ontwikkelingen. Je bouwt aan een breed intern netwerk en zet in op continue verbetering, waarbij je de waarde met data aantoont. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Van een coachingsgesprek met een teamlid, via een overleg over de te kiezen nieuwe monitoring oplossing, naar een discussie over het borgen van security en compliance op de AWS en Azure cloud-platformen binnen de ANWB. Jouw functie als senior manager bij ANWB is méér dan afwisselend. In deze impactvolle baan sta je mede aan de basis van de IT die onze 5 miljoen ANWB leden gebruiken.


  •  Je bent eindverantwoordelijk voor de teams binnen de ‘tribe’ ‘infrastructure and cloud experience. Deze teams hebben allemaal als doel te zorgen dat de verschillende  DevOps-teams binnen ANWB optimaal worden ondersteund met veilige IT  infrastructuur omgeving.

  • Hierbij stuur je ongeveer 5 medewerkers direct aan, onder wie een chapter lead, product owners en senior experts. Zij kunnen op jou rekenen als sparringpartner.

  • Als inspirerend leider en lid van het IT-leiderschapsteam heb je een duidelijke visie op de ontwikkeling van de technische platformen; bijvoorbeeld op de optimale inzet van cloud platformen. Steeds wijs je teamleden, collega-leidinggevenden en de ANWB-directie op de technische consequenties van beleidsmatige en organisatorische veranderingen.

  • Je pakt door op de ingezette transformatie naar agile-werken en meer ondernemerschap en slagvaardigheid voor de teams zelf.

  • Iedere dag zorg je dat jouw teams de kennis, kunde en middelen hebben om de doelstellingen te behalen. Denk aan het verhogen van de productiviteit, het borgen van de continuïteit en het continu verbeteren van de kwaliteit en efficiency van de IT-infrastructuur.

  • Je bouwt en onderhoudt een stevig en breed netwerk binnen onze gehele organisatie. Synergie en platformdenken zijn niet voor niets jouw stokpaardjes. Ook stimuleer je je medewerkers nauw samen te werken, binnen de eigen IT-groep en daarbuiten.

  • Je bent continu bezig met verbetering en toont met data de toegevoegde waarde aan van het onderdeel.

Een week als Tribe lead infrastructure and cloud experience

·       Projectoverleg over de voortgang van de cloudmigratie

·       Afstemming over de ontwikkeling van de cloud kosten

·       Overleg over de security eisen en hoe daaraan te voldoen

·       Overleg met product-owners en chapterleads over performance metrics

·       Een demo bijwonen van het secops team

·       Overleg met het IT-leiderschapsteam over de nieuwe IT Strategie

·       Onderhandelen over de aanschaf van een nieuwe firewall oplossing



Gevraagd

  • Wo-opleiding op technisch vlak.

  • Minimaal vijf jaar ervaring in een vergelijkbare senior management rol, en dus ervaring met het aansturen van meerdere technische agile teams en strategieontwikkeling in een complexe omgeving.

  • Ruimte kennis van en hands on ervaring met IT infrastructuurbeheer, zoals cloud, netwerkbeheer en security operations.

  • Een combinatie van organisatiesensitiviteit, overtuigingskracht en ondernemendheid.

  • Het talent om op verschillende niveaus helder te communiceren.

Persoonlijk leiderschap
Iedere leider bij de ANWB is in de basis sterk ontwikkeld op persoonlijk leiderschap en heeft een wendbare en inclusieve mindset. Je zet de visie, koers en kaders van de ANWB scherp neer, geeft collega’s de verantwoordelijkheid en het vertrouwen om hun werk te doen, draagt zorg voor duidelijke kaders en neemt mensen op een inspirerende wijze mee in de visie. Binnen de gestelde driehoek van visie, koers en kaders zorg jij als leider voor vrijheid en vertrouwen. Daarbij gebruik je de ANWB-waarden betrouwbaar, mensgericht, vooruitstrevend en sprankelend als kompas, voor je collega’s én jezelf.



Aanbod

  • Prima pensioenregeling
  • Korting op verschillende ANWB-producten en -diensten
  • Volop trainings-, opleidings-, en ontwikkelingsmogelijkheden bij onze ANWB Academie
  • Goede voorzieningen om thuis te werken en een thuiswerkvergoeding van €2,35 per dag (onbelast) – de ANWB is voorstander van het hybride werken
  • 25 verlofdagen en 13 adv-dagen per jaar op basis van 40-urige werkweek. Ook kun je sparen voor extra verlof
  • Internetvergoeding van €35,- per maand


Bedrijfsomschrijving

De tribe waaraan jij leiding geeft, bestaat uit ongeveer dertig collega’s en is verdeeld over de teams Datacenter, Cloud, Netwerk en Security Operations. Samen bieden we een excellente ervaring voor alle IT-devops engineers. Dit doen we via passende generieke infrastructurele platformen. Kenmerkend voor de werksfeer? Die is ontspannen en informeel. We delen onze passie voor techniek, innoveren en continu verbeteren. Je kunt zowel thuiswerken als op ons hoofdkantoor in Den Haag: een werkplek pal aan het prachtig landgoed Clingendael!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in