+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.

Technisch Consultant Dataplatformen Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ANWB

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.153 - € 5.216 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als technisch beheerder bij ANWB werk je aan het optimaliseren van pechhulpverlening, verkeersveiligheid en energieverbruik. Je zorgt dat de systemen zoals Collibra, Power BI en Snowflake altijd goed werken en ontwikkelt ze verder. Je hebt de belangrijke taak om de technische kant van deze platformen te beheren, ze te verbeteren en te beveiligen. Ook houd je de prestaties in de gaten en los je problemen snel op. Dit is een kans om met een toekomstgerichte blik bij te dragen aan belangrijke verbeteringen. Lees verder om te zien of deze functie echt bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Data om de pechhulpverlening, verkeersveiligheid en energieverbruik te optimaliseren zijn van jouw (inzet) afhankelijk. Want als technisch beheerder dataplatformen bij de ANWB zorg je dat de systemen waarmee we deze informatie beschikbaar maken altijd up-and-running zijn. Én ontwikkel je deze verder. Als eindverantwoordelijke voor de technische werking van Collibra, Power BI en Snowflake heb jij dus een belangrijke rol.


  • Je werkt aan de continue verbetering van de platformen. Dit is hét moment om in te stappen. De basis van de dataplatformen is ingericht. Nu is het tijd om met een toekomstgerichte blik de technische inrichting verder te ontwikkelen.
  • Je bent verantwoordelijk voor het update- en releasemanagement van de platformen.
  • Je beheert en configureert de dataplatformen. Inclusief onder andere workspaces, datasets, rapporten, dashboards, gegevensflows en data-assets.
  • Je implementeert en onderhoudt beveiligingsmaatregelen. Denk daarbij aan het gebruikersbeheer en de toewijzing van rollen en machtigingen om de veiligheid van gegevens te waarborgen.
  • Je monitort de algehele prestaties en beschikbaarheid van de platformen en pakt prestatieproblemen proactief aan.

Een week als Platform Operations Specialist

·         Dagstart.

·         Realiseren van sprint-item: securitypatches.

·         Lunch(wandeling) met het team.

·         Sprintplanning.

·         Overleg met Finance over de inrichting van Collibra.

·         Online cursus Copilot in PowerBI.



Gevraagd

·         Ervaring met minimaal 1 van de platformen: Power BI, Collibra of Snowflake. Ben je bekend met meerdere? Dan is dat mooi meegenomen. Door middel van cursussen zorgen we dat jij snel wegwijs wordt in de andere systemen.

·         Ervaring met cloud- en on-premise datalandschappen. Bij voorkeur ook met AWS.

·         Bij voorkeur ervaring met CI/CD op basis van Git.

·         Bij voorkeur ervaring met Terraform en infrastructure as code.

·         De drive om diep in de IT te duiken en continu te leren.

·         Een analytische blik waarmee je snel knelpunten doorgrondt en snapt hoe je deze het beste aanvliegt.

 



Aanbod

  • Bruto maandsalaris tussen €3.153,- en €5.216,- (o.b.v. 38 uur) en een eindejaarsuitkering van 5,58%
  • Prima pensioenregeling
  • Korting op verschillende ANWB-producten en -diensten
  • Volop trainings-, opleidings-, en ontwikkelingsmogelijkheden bij onze ANWB Academie
  • Goede voorzieningen om thuis te werken en een thuiswerkvergoeding van €2,35 per dag (onbelast) – de ANWB is voorstander van het hybride werken
  • 25 verlofdagen en 13 adv-dagen per jaar op basis van 40-urige werkweek. Ook kun je sparen voor extra verlof


Bedrijfsomschrijving

De Tribe Data Experience is verantwoordelijk voor het beschikbaar maken en onderhouden van de ANWB brede Data & Analytics platformen en het organiseren van de governance, kennis en competenties daaromheen. Op deze manier hebben gebruikers laagdrempelig toegang tot kwalitatief hoogwaardige data, en kunnen daarmee waarde creëren voor de ANWB en haar leden. De Tribe faciliteert de organisatie in haar verdere ontwikkeling van data gedreven werken in nauwe samenwerking met de ANWB Data Raad en is verantwoordelijk voor en aanjager van het realiseren van de ANWB Data strategie. De teams die vallen onder de Tribe Data Experience zijn DataWarehouse, DataHub en Data Management.Samen met zo’n 35 collega’s – verdeeld over 3 scrumteams die ieder een of meerdere  platforms beheren en ontwikkelen – werk jij als dé technische specialist overkoepelend voor de hele Data Experience Tribe. Kenmerkend voor jouw collega’s? De drive om elkaar te helpen én om van elkaar te leren. Een goede samenwerking vinden we belangrijk. Daarom werken we 2 dagen met het team op kantoor. Verder heb je alle vrijheid om zelf te bepalen waar je werkt. Jij hebt niet alleen een waardevolle rol binnen de scrum-teams. Door de gebruiksvriendelijkheid van de platformen te verbeteren, zorg jij dat talloze collega’s aan de slag kunnen met kwalitatief hoogwaardige data. Van financiële professionals tot analisten en managers: de eindgebruikers die jij vooruithelpt zijn divers.  "Vanuit maatschappelijk perspectief, maar zeker ook vanuit dataperspectief is de ANWB een interessante organisatie om te werken. Onze dienstverlening is divers. Van verzekeringen tot de Wegenwacht en van retail tot energie: al deze afdelingen generen onwijs veel data. Dat maakt jouw werk boeiend en uitdagend."Rens Klerx   #LI-CC1
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in