+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.

ZZP Apothekersassistent Ziekenhuis Den Haag Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Care4 Group

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

Als apothekersassistent in een ziekenhuis werk je samen met een groot team om patiënten de juiste zorg te bieden. Je helpt met het beheren en afleveren van medicijnen, en bent belangrijk voor de zorg van morgen. Je ziet veel verschillende mensen met verschillende gezondheidsproblemen. Dit werk is elke dag anders en je leert veel. Je krijgt een langdurige opdracht, scholing, en hulp met administratieve zaken. Ook is er een mogelijkheid tot wekelijkse betaling. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Als apothekersassistent vindt je het een uitdaging om de patiënten deskundig te helpen en te adviseren. Daarnaast werk je goed samen met je collega’s binnen het apothekersteam en met andere zorgverleners.

Je bent communicatief sterk, hebt een servicegerichte instelling en zet de patiënt centraal, maar verliest hierbij de richtlijnen en je verantwoordelijkheden nooit uit het oog.

Je ziet dagelijks veel mensen met veel verschillende somatische en psychische aandoeningen waarvoor medicatie nodig is. Als apothekersassistent kun jij je steentje bijdragen aan een innovatieve en vooruitstrevende medische sector. 

Als apothekersassistent ben je verantwoordelijk voor het beheer en afleveren van geneesmiddelen. Je hebt contact met de patiënt bij opname en ontslag en bent het aanspreekpunt voor verpleegkundigen. 

Je werkt in de ziekenhuisapotheek afwisselend op drie locaties in een team bestaande uit onder andere 70 ziekenhuisapothekers, apothekersassistenten, apotheek medewerkers en logistiek medewerkers. 

En de zorg van morgen? Daar bouw jij alvast aan mee!  


Wat ga jij doen

Je gaat aan de slag binnen een ziekenhuis in Den Haag als apothekersassistent voor een periode van minimaal 7 maanden met optie tot verlening. Je werkt verdeeld over drie locaties in omgeving Haaglanden. Hier werk je samen in een team van meer dan 70 professionals waaronder ziekenhuisapothekers, apothekersassistenten en farmaceutisch medewerkers. Samen zorgen jullie ervoor dat de juiste medicatie op de afdeling komt en gereed wordt gemaakt voor toediening aan de patiënten in het ziekenhuis.

Als apothekersassistent werkzaam in de ziekenhuisapotheek verzorg je samen met je collega's de levering van de geneesmiddelen. Uitzetten van medicatie op de verpleegafdelingen verzorgen je ook. Je geeft informatie over de toepassing van de geneesmiddelen. Je voert opnamegesprekken met de patiënten en je verricht administratieve werkzaamheden zoals een geautomatiseerde medicatiebewaking in HIX. 

In jouw werkzaamheden als apothekersassistent ben je dagelijks bezig met de werkzaamheden in de apotheek zoals onder andere: 

  • Het afleveren van de juiste genees- en verbandmiddelen en medische hulpmiddelen, met bijbehorende juiste mondelinge en /of schriftelijke informatie, aan de juiste patiënt wens recept of  medicatieopdracht wordt aangeboden aan de apotheek;
  • Het signaleren van interacties en contra-indicaties van aangevraagde medicatie en deze adequaat af te handelen d.m.v. contact met de patiënt, arts of (ziekenhuis)apotheker;
  • Het geven van informatie t.a.v. toediening, gebruik e.d. van genees-, verband- en medische hulpmiddelen aan patiënten, verpleging, arts-assistenten, medisch specialisten. 

Het werk is afwisselend en iedere dag ontdek je de veelzijdigheid van het werk in de ziekenhuisapotheek.


Wat neem jij mee
  • Enthousiasme, je werkt nauwkeurig en streeft naar kwaliteit; 
  • Nederlands Diploma apothekersassistent;
  • Voortgezette opleiding farmacotherapie of vergelijkbaar;
  • Gedegen vakkennis en vaardigheid op farmaceutisch gebied;
  • Ruime ervaring in een (ziekenhuis)apotheek;
  • Ervaring met geautomatiseerde systemen en Apotheek Informatie Systeem;
  • Je bent minimaal 32-36 uur week beschikbaar; 
  • Je bent op kort termijn beschikbaar tot zeker eind 2024; 
  • Je kunt meedraaien in het rooster. 

Een positieve verklaring omtrent gedrag is onderdeel van deze procedure. Ook het aanleveren van ten minste een positieve referentie is onderdeel van de sollicitatieprocedure. 


Wat krijg jij ervoor terug

Er wordt best veel van jou gevraagd, maar we bieden bijna net zoveel terug. Jij bent als professional een enorm belangrijke schakel voor het leveren van de juiste zorg!  Daar staat onder andere het volgende tegenover: 

  • Een uitdagende langdurige opdracht voor tenminste zeven maanden met optie tot verlenging; 
  • Je gaat werken in een uitdagende setting; 
  • Salaris volgens de inschaling cao ziekenhuizen op basis van uitzenden. Op basis van ZZP een allin-tarief; 
  • Mogelijkheden tot scholing via onze eigen academy. 
  • Als bemiddelaar kan de Care4Group jou op veel ( administratieve) gebieden ontzorgen: 
  • Als je op  basis van uitzenden aan de slag wil kunnen we je ook veel bieden zoals wekelijkse betaling, wel zo fijn toch? 
  • Korte lijntjes met de intercedenten of recruiter die graag met jou meedenken. 

Heb je interesse? Dan zien we graag jouw CV welke je kan sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Ben je benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij geloven in persoonlijk kennismaken om goed te kunnen aansluiten bij jouw kwaliteiten.


Salaris

Marktconform tarief


Informatie en Sollicitatie

Zorg jij er samen met jouw nieuwe collega's voor dat alle medicatie tijdig klaar gemaakt is? Heb jij werkervaring binnen een openbare of ziekenhuisapotheek? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

De Care4Group bemiddelt tussen jou als zorgprofessional en de opdrachtgevers in de zorg en welzijn. 

Op dit moment zijn wij voor een ziekenhuis in omgeving Den Haag op zoek naar een ervaren apothekersassistent.  Je komt te werken in hét stadsziekenhuis voor de Haagse regio, met een compleet zorgaanbod. Als topklinisch opleidingsziekenhuis hebben zij vele expertises in huis en bieden zij in verschillende centra en samenwerkingen gespecialiseerde zorg aan. 

De opdracht start het liefst per mei 2024 en loopt tot in ieder geval 31 december 2024 met optie tot verlenging. Voorkeur is dat je 36 uur per week beschikbaar bent, maar minder uren zijn ook bespreekbaar met een minimum van 32 uur per week. 

Deze functie mag ingevuld worden op basis van uitzenden of op ZZP basis. 

Ben je enthousiast? Mail dan je cv naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek om  de mogelijkheden met jou te bespreken. 

Heb je eerst nog een vraag? Je kunt onze recruiter Amanda Verschoor bereiken op 06-18739340  of per e-mail via: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in