+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Service Coördinator Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.748 - € 4.727 p/m

Vacature in het kort

In deze rol speel je een belangrijke rol in het zorgen voor onze huurders. Je zorgt dat reparaties en onderhoud soepel verlopen, houdt alles goed bij en werkt met verschillende partijen samen. Je bent goed in het vinden van problemen en zorgt dat het werk altijd goed gedaan wordt. Ook kijk je hoe dingen beter kunnen. Je gebruikt gegevens om te zien hoe het gaat en komt met slimme ideeën. Je bent echt waardevol voor ons team dat zorgt voor het dagelijkse onderhoud. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Sta je te popelen om de hoofdrol te vervullen in het zorgvuldige beheer van ons huurdersbestand? Dan zijn wij naar jou op zoek! Wat staat er op jouw takenlijst?

Jij bent de go-to persoon voor het naadloos afhandelen van reparatieverzoeken, het coördineren van onderhoud bij verhuizingen, en het bijhouden van alle administratieve details in onze systemen. Binnen de vastgestelde richtlijnen schakel je met aannemers, leveranciers en onderhoudsbedrijven om deze taken uit te voeren.

Je bent een pro in het spotten van capaciteitsproblemen en zorgt voor topkwaliteit werk binnen de budgetten. Je houdt een scherp oog op teamprestaties en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Het doorgronden van trends in reparatieverzoeken, wijzigingen in de WMO, en het verbeteren van de kwaliteit van onze huizen en de werkzaamheden van onze partners zijn allemaal onderdeel van jouw takenpakket. En niet te vergeten, je komt zelf met slimme suggesties om onze dienstverlening en processen te verbeteren.

Daarnaast ben je een kei in het analyseren van data uit rapportages en KPI's, en je komt met briljante ideeën voor beheersmaatregelen en procesverbeteringen, zowel voor onze huurders als voor onze partners in de bouw.

Met jouw expertise en ervaring ben jij de onmisbare schakel in het Dagelijks Onderhoudsteam.



Gevraagd

Jij hebt een solide basis aan kennis op het gebied van kostenbeheersing, gefundeerd op jaarlijkse begrotingen, technische aspecten en onderhoud, en de relevante wet- en regelgeving, vooral gericht op de volkshuisvesting. Hier staat het sociale hart van de medewerkers centraal. Samen dragen ze bij aan de gemeenschap, want jij gelooft in werk dat impact heeft.

  • Wat nog meer op jouw lijstje staat:
  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau
  • Enige ervaring in een vergelijkbare functie is een plus
  • Je hebt affiniteit met en basiskennis van volkshuisvesting, techniek en onderhoud
  • Jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend


Aanbod

  • Een goed salaris wat valt in loonschaal H: € 3748 tot € 4727 op basis van een 36-urige werkweek en passend bij je ervaring
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Woondiensten
  • Aandacht voor jouw work-life-balance door in gesprek te blijven over jouw wensen en behoeftes
  • Doorgroeimogelijkheden in de breedte en in de diepte
  • Een leertraject op maat waarin jij jezelf blijft ontwikkelen als professional


Bedrijfsomschrijving

Dit avontuur beleef je niet alleen!Welkom bij het Wonen-team, waar je deel uitmaakt van het sprankelende Dagelijks Onderhoudsgezelschap. Met bijna 30 enthousiaste collega's duik je in de missie van deze woningcorporatie. En het beste nieuws? Je wordt ondergedompeld in een omgeving die bruist van gezelligheid, diversiteit en warmte. Hier geloven ze in de kracht van verschillende perspectieven, achtergronden en culturen. Dat is hun geheim voor succes!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in