+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Ham (OV).

Systeemtherapeut Jeugd ggz Den Ham Den Ham (OV)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dimence Groep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 16 - 32 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Systeemtherapeut Jeugd ggz Den Ham

Wil jij als systeemtherapeut het verhaal van je cliënt begrijpen en samen onderzoeken wat passend is? Samen met het kind/de jongere en het gezin, maar ook samen met collega’s en met samenwerkingspartners? Zie je daarbij de therapeutische relatie als het meest werkzame bestanddeel van een behandeling? Dan komen wij graag met jou in contact!

Voor team Den Ham zijn we op zoek naar een gedreven systeemtherapeut voor 16-32 uur per week (uren zijn afhankelijk van je opleidingsachtergrond.)

Over Jeugd ggz
Bij Jeugd ggz Dimence Groep bieden we ambulante gespecialiseerde ggz voor kinderen en jongeren van -9 maanden tot 18 jaar. Onze zorg bestaat uit diagnostiek en behandeling van baby’s, peuters, kleuters, kinderen, pubers en adolescenten, samen met hun gezinnen. Daarbij horen ook ongeboren kinderen en hun ouders. Dat doen we als er sprake is van een psychische ontregeling. We werken in de volle breedte van complexe gespecialiseerde ggz en met vier specifieke aandachtsgebieden: Complex Trauma, Early Childhood / Infant Mental Health, Transitiepsychiatrie en Contextueel Behandelen. Onze teams werken in Gelderland en in Overijssel.

Samen onderzoeken we wat passend is; samen puzzelen noemen we dat. Breed kijken, met de gedachte dat geen mens gelijk is en iedere situatie uniek. De bouwstenen die we aangereikt krijgen zijn nooit uniform. In de complexiteit van die puzzel zien wij de kwaliteit van de therapeutische relatie als het meest werkzame bestanddeel van onze behandelingen. We willen echt begrijpen en samen onderzoeken wat nodig is. Samen met cliënten en gezinnen, in onze teams en MDO’s en door samen te werken met samenwerkingspartners en opdrachtgevers.

Het is onze missie om positieve gezondheid en welzijn in brede zin te bevorderen. Hierbij richten we ons op de veerkracht en mogelijkheden van mensen. Wij denken dat gezondheid met het hele leven te maken heeft. Dat gaat over zowel mentaal welbevinden, zingeving, kwaliteit van leven, als over meedoen, dagelijks functioneren en lichaamsfuncties. Om gezond te zijn en te blijven is veerkracht nodig en balans tussen de verschillende levensdomeinen. Balans vinden doe je dichtbij, in samenhang en vanuit eigen mogelijkheden en regie.

Team Den Ham
"Team Den Ham is een gezellig, hecht, zelfsturend team, waarin de lijntjes tussen collega’s kort zijn. Tijdens een werkdag wordt er vaak gebruik gemaakt van een gezonde dosis humor, wat zorgt voor een fijne, ongedwongen sfeer op de werkvloer. Team Vroomshoop ziet een gevarieerde groep cliënten, vanuit de gemeenten Twenterand, Wierden en Tubbergen. Naast dat we met de collega’s uit ons eigen team samenwerken, werken we ook veel samen met collega’s uit de andere teams van Jeugd ggz Twente; Nijverdal en Almelo".

Wat ga je doen?
Je werkzaamheden als Systeemtherapeut in ons specialistisch team zullen bestaan uit:
Vanuit een systeemtheoretisch kader onderzoek en behandel je relaties en gezinssystemen.
Om in zicht te verkrijgen in de interactionele betekenis van het psychisch/psychiatrisch symptoom van de cliënt voer je systeemtaxatiegesprekken gericht op het verzamelen van informatie over de omgeving van de cliënt.
Als systeemtherapeut lever je in samenwerking met collega’s vanuit verschillende disciplines een bijdrage aan de totale behandeling van de individuele cliënt vanuit systeemtheoretisch perspectief.
Verder lever je een actieve bijdrage aan het vormgeven van de zelfverantwoordelijke taken binnen ons team en de behandelvisie waarin positieve gezondheid en systemisch werken voorop staan.

Wij hebben veel te bieden!

  • We bieden je een leuke functie in een zelfsturend team, dat grote waarde hecht aan een veilige werksfeer. Jouw mening telt.
  • Het betreft een uitdagende en een fijne werkplek in Vroomshoop/Den Ham waar jouw uren in overleg worden bepaald. Het gaat om een vast dienstverband.
  • De functie is ingedeeld conform cao ggz. Naast een prima salaris hebben we onze eigen aanvullende regelingen zoals bedrijfsfitness, collectiviteitskortingen en een fietsplan.
  • Opleiding en ontwikkeling van medewerkers behoort tot een integraal onderdeel van onze werkwijze.
  • We besteden aandacht aan een goed evenwicht tussen werk & privé. We ondersteunen jou op het gebied van vitaliteit, loopbaan en gezondheid in de vorm van cursussen, workshops en coaching.

Ben jij onze nieuwe collega?
Wij zijn op zoek naar een ondernemende en enthousiaste Systeemtherapeut, die graag met onze doelgroep werkt. Verder:

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding tot systeemtherapeut en bent volledig geregistreerd bij de NVRG. Of je bent in een vergevorderd stadium in de opleiding tot systeemtherapeut en bent bij de NVRG geregistreerd als systeemtherapeut i.o.
  • Ervaring in de specialistische jeugd ggz is een pré.
  • Ben je als persoon ondernemend, flexibel, resultaatgericht en hecht je grote waarde aan het leveren van de beste kwaliteit.
  • Heb je een proactieve werkhouding en ben je een inspirerende persoon die goed kan samenwerken en open staat voor de ideeën van collega’s.
  • Ben je stressbestendig en vind je het leuk om outreachend te werken.
  • Werk je graag samen met ketenpartners.

Meer informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Rian Schulten via 0546-684525 of Rian Kosse via 0546-684434.

Enthousiast? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in